Rommedahl årets bedste

Cathrine Paaske Sørensen fik for andet år i træk prisen som årets kvindelige fodboldspiller, mens EM-finalen 1992 mellem Danmark og Tyskland blev kåret som vinder i kategorien ’Alle Tiders Landskamp’ ved aftenens Dansk Fodbold Award 2007 i Cirkusbygningen i København. Se alle vinderne herDer var masser af fodbold og fest i luften, da Dansk Fodbold Award 2007 her til aften løb af stablen i Cirkusbygningen i København.
 
Træningstøj og fodboldstøvler var skiftet ud med festtøj, laksko og stiletter, da dansk fodbold mandag aften hyldede årets bedste i en festlig cocktail af musikalsk topunderholdning af blandt andet Big Fat Snake featuring Sanne Salomonsen, Magtens Korridorer og Erann DD, samt kåringer i alt 11 kategorier, herunder Årets Fodboldspiller, Årets Talent, Årets SAS Ligaspiller, Årets træner samt særprisen Alle Tiders Landskamp. Som sidste prismodtager kunne næsten et samlet 92-landshold modtage prisen for Alle Tiders Landskamp, der blev landskampen og EM-finalen 1992 mellem Danmark og Tyskland. Dermed blev det en gang for alle afgjort, hvilken landskamp, der gennem tiden har været den bedste!
 
Og her er vinderne så:


Alle Tiders Landskamp - særpris
Danmark – Tyskland 2-0
26. juni 1992Årets Fodboldspiller – mænd
Dennis Rommedahl, Ajax AmsterdamÅrets Fodboldspiller - kvinder
Cathrine Paaske-Sørensen, Brøndby IFÅrets Talent - mænd
Kasper Schmeichel, CardiffÅrets Talent - kvinder
Katrine Veje, OBÅrets Træner
Ståle Solbakken, FC København
(Vinderen er fundet i samarbejde med Dansk Træner-Union)Årets SAS Liga-spiller
Jesper Grønkjær, FC København


Årets Mål
Mike Tullberg, AGF
Brøndby IF - AGF 0-1 til 0-1
SAS Ligaen 18. august 2007 Årets Dommer
Claus Bo LarsenÅrets Breddeklub

Tårup IFÅrets Fanpris
Brøndby Support
 
 
Om de nominerede og vinderne
 
De nominerede ved Dansk Fodbold Award 2007 er alle udvalgt af en jury på nær ’Årets Fanpris’, hvor to af de nominerede er udvalgt af en jury, mens de resterende tre nominerede er fundet gennem en afstemning på eb.dk. For kategorierne ’Årets Fodboldspiller’, ’Årets Talent’, ’Årets Dommer’, Årets Træner’ og ’Årets Breddeklub’ er både udvælgelse af nominerede og aftenens vinder udvalgt af en jury.
 
I kategorien ’Alle Tiders Landskamp’, Årets Mål’ og ’Årets Fanpris’ er vinderne fundet gennem sms- og internetafstemninger
 
Af: Pia Schou Nielsen - 12. november 2007, 11:16

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første