BSV tog guldet

Der var fight, kampgejst og ikke mindst masser af mål, da DBU i dag bød velkommen til DM i Indefodbold 2008 – for 15. gang. 12 hold kæmpede om de guldmedaljer, som det efter en spændende finale lykkedes BK Søllerød-Vedbæk at snuppe foran Holbæk.Dan Tørring fra BSV var med til at sikre sjællænderne DM-titlen i Inde-DM, og blev efterfølgende kåret til stævnets bedste spiller. Foto Per Kjærbye

Mens kulde, blæst og regnskyer havde lagt sig tungt over Valby Hallen i dag i København, var der masser af varme, kampgejst og medvind inden for. I hvert fald for de hold, det lykkedes at spille sig videre i gruppespillet til finalerne i kampen om at blive danmarksmester i ii det officielle DM i indefodbold. 750 tilskuere havde trodset vejret og lavede stor stemning på tribunerne, mens 12 fodboldhold sørgede for underholdningen på banen.
 
Desværre for de fremmødte Frem-fans betød puljespillet et farvel til ’hjemmeholdet’ BK Frem, der også blev stop for Egen UI, Tuse IF og Kolding IF. Alle favoritterne nåede således kvartfinalerne, herunder Vivild IF, der i år kunne tage titlen for tredje år i træk.
 
Albertslund IF, der også har spillet sig frem til medaljer de senere år slog FC Fyn 4-3, mens FK Sydsjælland 05 ikke gav B93 mange muligheder i kvartfinalen, som de vandt 6-3.
 
Vivild ud i kvartfinalen
 
For Vivild blev kvartfinalen dog desværre i år endestationen, da de mødte et stærkt spillende Holbæk i den bedste kamp indtil da. Holbæk vandt 3-2 til stor skuffelse for det meste af Vivild by, der i dag synes at være mødt frem for at heppe på de lokale helte.
 
BK Søllerød-Vedbæk (BSV)var overlegne og vandt den sidste kvartfinale 6-2 mod Østerbro, og det betød semifinaler mellem Albertslund IF og Holbæk og FK Sydsjælland 05-BK Søllerød/Vedbæk. Både Holbæk og Søllerød/Vedbæk spillede taktisk og vandt hver deres semifinale overlegent med hhv. 5-2 og 5-1 og var dermed begge fortjent klar til årets finale i Inde-DM 2008.
 
En finale, der som forventet bød på en lige kamp med flotte mål, og spænding til det sidste. Ingen af holdene ville nøjes med sølvet! 10 sekunder før tid stod der 3-2 til BSV, og Holbæk satsede – og tabte. Finaleresultatet blev 4-2 og guld til BK Søllerød-Vedbæk og dermed også en check på 50.000 kroner.
 
DMs bedste spiller blev Dan Tørring fra BSV, og topscorer blev Martin Lindholdt fra Albertslund IF med 10 mål.
 
Se alle resultater fra dagens kampe her
Af: Pia Schou Nielsen - 05. januar 2008, 06:27

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første