Rasmussen og Beckmann opgraderet

Landstræner Morten Olsen har onsdag aften udtaget Thomas Rasmussen, Brøndby IF, og Mikkel Beckmann Lyngby Boldklub, til A-landsholdstruppen mod Slovenien onsdag i næste uge. Afbud fra Thomas Kahlenberg gav plads til sjette Ligalandsholdsspiller.

Lyngbys Mikkel Beckmann fik den sidste plads i A-landsholdstruppen, der møder Slovenien den 6. februar.Landstræner Morten Olsen udtog mandag eftermiddag de første 17 af de 18 spillere i truppen til årets første landskamp mod Slovenien onsdag den 6. februar.
 
I løbet af onsdagen modtog han imidlertid afbud fra Thomas Kahlenberg, der har stået udenfor træningen i sin franske klub Auxerre, og som heller ikke forventer at spille kamp i weekenden.
 
Dermed blev der åbnet op for to nye spillere i A-landsholdstruppen, og de pladser tildelte landstræneren efter Ligalandsholdets kamp mod Bahrain Thomas Rasmussen, Brøndby IF, og Mikkel Beckmann, Lyngby Boldklub.
 
”Vi kender jo Thomas Rasmussen ganske godt i forvejen fra hans tidligere kampe på Ligalandsholdet for fem år siden og fra A-landsholdet. Derimod var Mikkel Beckmann ny for os, ” forklarer Morten Olsen fra hotellet i Manama i Bahrain og uddyber:
 
”Med udtagelsen af Mikkel kan vi allerede på nuværende tidspunkt igen i år konstatere, at et væsentligt punkt i målsætningen med Ligalandsholdet er opfyldt. Vi har fået et førstehåndsindtryk i Mikkels værktøjer på træningsbanen og i kampene, og det vil vi gerne se nærmere an i A-landsholdstruppen også. Han er ikke færdigudviklet som spiller, men han har potentialet og udtagelsen af ham skal derfor ses i et langsigtet perspektiv.”
 
De fire øvrige spillere fra Ligalandsholdet er Ulrik Laursen, som debuterede på A-landsholdet i EM-kvalifikationskampen mod Spanien i oktober måned, Chris Sørensen og William Kvist, der var blandt de fire Ligalandsholdsspillere fra sidste år, som fik deres debut på A-landsholdet senere på sæsonen, samme med Niki Zimling.

Truppen:
 
 
 
Spillerne rejser enten med gruppen af trænere og ledere fra Københavns Lufthavn mandag morgen den 4. februar, støder til i Frankfurts lufthavn eller rejser individuelt til enten Venedig eller helt til Nova Gorica.
Af: Lars Berendt - 30. januar 2008, 10:01

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første