Beckmann får genvalg på landsholdet

Der er comeback til Niclas Jensen i landsholdstruppen og genvalg til debutanten fra Slovenien, Mikkel Beckmann, og Thomas Rasmussen. I alt seks Ligalandsholdsspillere med i truppen til årets anden A-landskamp mod Tjekkiet på SAS Arena onsdag i næste uge.

Landstræner Morten Olsen har udtaget truppen til landsholdets anden opgave i år mod Tjekkiet på SAS Arena næste onsdag den 26. marts.
 
Med otte Ligalandsholdsspillere i truppen mod Slovenien i februar har landstræneren fundet plads til seks spillere fra årets Ligalandshold og i alt syv spillere fra den danske SAS Liga til årets anden venskabslandskamp.
 
Med Jesper Christiansen som gardering for Thomas Sørensen på målmandsposten er fire af de seks forsvarsspillere fra den bedste hjemlige liga i form af William Kvist, Ulrik Laursen, Thomas Rasmussen og Niclas Jensen. Sidstnævnte var på grund af hans store erfaring ikke med på vinterens træningstur. Martin Laursen og Per Krøldrup er det udenlandske islæt i truppen.
 
På midtbanen er der genvalg til Christian Poulsen, Martin Jørgensen, Daniel Jensen og Leon Andreasen.
 
De offensive spillere er Dennis Rommedahl, Mikkel Bckmann, Kenneth Perez, Jon Dahl Tomasson og Nicklas Bendtner samt Morten ”Duncan” Rasmussen, der blev skadet under opvarmningen til Ligalandsholdets første kamp mod Qatar, og derfor ikke var i betragtning til kampen mod Slovenien i sidste måned.

 
Landsholdstruppen

Spiller
Klub
Pos
K/M
Ung.
Debut
8/0
5/0
71/0
27/0
Fo
15/0
Fo
61/0
44/4
Fo
19/0
0/0
Fo
3/0
3/2
Fo
28/1
Fo
3/0
43/4
Mi
12/0
Mi
35/5
Mi
31/6
An
54/13
An
19/5
An
0/0
An
1/0
0/0
An
37/25
An
0/0
60/37
 
An
24/12


Landstræner Morten Olsen vælger dermed at se bort fra Chris Sørensen, der har spillet pladsen som venstre back i de seneste fire landskampe, til den anden af de i alt fem venskabslandskampe før VM-kvalifikationskampene starter til september.
 
Blandt de øvrige kandidater til landsholdstruppen er Lars Jacobsen endnu ikke tilbage efter sin langvarige skade, Niki Zimling vurderes heller i landskampform efter et indgreb, Michael Gravgaard er heller ikke tilbage endnu, og Daniel Agger skal som bekendt gennem en ny operation.
 
Landsholdstruppen samles sent søndag aften og mandag morgen på Hotel SAS Radisson i Silkeborg, og træner første gang mandag formiddag 2. Påskedag klokken 10.30 på Silkeborg Stadion, hvor træningen er åben for publikum.
 
Kampen mod Tjekkiet på SAS Arena onsdag den 26. marts klokken 20.15 blev udsolgt efter en uges billetsalg, men idet det tjekkiske fodboldforbund ikke har gjort brug af hele deres billetkvote, er der p.t. billetter til salg.
 
Landsholdet samles først igen efter afslutningen af de europæiske klubturneringer, når holdet bliver sparringspartner for Holland torsdag den 29. maj forud for Oranjes deltagelse ved EM-slutrunden i Schweiz og Østrig. Kampen bliver spillet på Philips Stadion i Eindhoven.
 
Søndag den 1. juni spiller landsholdet mod en anden EM-deltager, Polen, ligeledes på udebane.
 
Onsdag den 20. august kommer Spanien på besøg i Parken, og derefter byder den internationale spillekalender på to gange to dobbeltdatoer for VM-kvalifikationskampe i september og oktober, hvor landsholdet spiller mod henholdsvis Ungarn og Portugal på udebane og Malta på hjemmebane, inden landskampåret afsluttes mod Wales onsdag den 19. november.
 
 
Læs også:
 
Af: Lars Berendt - 17. marts 2008, 09:47

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første