Lyngby tildelt sejr over FC Amager

FC Amager debuterede søndag i Viasat Divisionen med en 4-2 sejr over SAS Liga-nedrykkerne fra Lyngby Boldklub. Med anvendelsen af en karantæneramt spiller dømmes hjemmeholdet nu som taber af kampen, og Lyngby får tildelt tre points og målscoren 3-0.

FC Amagers sportsligt flotte debutkamp i Viasat Divisionen mod Lyngby Boldklub søndag er nu vendt til et skrivebordsnederlag.
 
FC Amager vandt 4-2 over Lyngby Boldklub, men den sportsligt overbevisende sejr er af disciplinære årsager blevet ændret til et nederlag på 0-3.
 
DBU Turneringer har behandlet en protest fra Lyngby Boldklub over modstanderens brug af den pågældende spiller, og kan konstatere, at Nicki Albek havde 41 karantænepoints efter afslutningen af den ordinære turnering i 2. division 2007/2008.
 
Spilleren modtog imidlertid en såkaldt 6-points advarsel i klubbens anden play off-kamp mod Brabrand den 21. juni, og kom dermed op på 47 karantænepoints og følgelig en uafviklet karantæne, som efter reglerne skal overføres til denne sæson.
 
Med én spilledags karantæne var han dermed ikke spilleberettiget i kampen mod Lyngby Boldklub, hvilket klubben blev gjort opmærksom på i en skrivelse fra DBU Turneringer den 23. juni.
 
FC Amager bliver dermed i henhold til turneringsreglernes § 36.2 dømt som taber af kampen med målscoren 0-3, mens modstanderholdet Lyngby Boldklub tildeles tre points og målscoren 3-0.
 
FC Amager har erkendt fejlen og accepteret de resultatmæssige konsekvenser.
 
Den reviderede stilling i Viasat Divisionen fremgår her.
Af: Lars Berendt - 12. august 2008, 04:43

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første