Thomas Sørensen også skadet

Landsholdsmålmand Thomas Sørensen rygskadet. Kim Christensen, IFK Gøteborg, indkaldt som gardering til målmandsposten. Martin Bernburg testet ved eftermiddagens træning og indgår i landsholdstruppen som gardering for den ankelskadede Nicklas Bendtner.

Landsholdstræningen onsdag formiddag bød på skader til Nicklas Bendtner og Kasper Bøgelund.
 
Og ved træningen onsdag eftermiddag gik det ud over landsholdsmålmand Thomas Sørensen, der fik et vrid i ryggen.
 
Thomas Sørensen har tidligere været ramt af samme rygskade, der gør ham tvivlsom til VM-kvalifikationskampen mod Ungarn lørdag aften, og vil modtage behandling i landsholdslejren.

Thomas Sørensen i vigtig redning mod Sverige


I forvejen har landstræner Morten Olsen modtaget afbud fra Jesper Christiansen, FC København, der fortsat er plaget af en tidligere skade i albuen, og derfor er den tidligere FC Nordsjælland-målmand, Kim Christensen, nu blevet indkaldt som gardering på målmandsposten, som allerede er dækket af Stephan Andersen, Brøndby IF, og Kevin Stuhr-Ellegaard, Randers FC.
 
Martin Bernburg, FC Nordsjælland, blev onsdag middag indkaldt til landsholdets eftermiddagstræning.
 
Efter træningen valgte landstræner Morten Olsen at inkludere Martin Bernburg i landsholdstruppen til VM-kvalifikationskampene mod Ungarn lørdag aften og Portugal onsdag i næste uge.
 
Udtagelsen af Martin Bernburg sker som gardering for Jon Dahl Tomasson og Nicklas Bendtner, der ved formiddagstræningen pådrog sig en skade i venstre ankel.
 
”Det er sort uheld. Alle tre skader kommer som lyn fra en klar himmel. Det er rene tilfældigheder,” er landstræner Morten Olsens umiddelbare kommentar til de skader, der har sendt Kasper Bøgelund hjem fra landsholdslejren og gjort Nicklas Bendtners og Thomas Sørensens deltagelse i kampen mod Ungarn lørdag aften tvivlsom.
 
”Jeg behøver næppe sige det, men jeg føler, vi er hårdt ramt her op til vores to første kvalifikationskampe. Jon Dahl Tomasson har været tvivlsom fra samlingens start, og med Nicklas Bendtners og Thomas Sørensens uheld i dag er vi oppe på tre tvivlsomme nøglespillere,” forklarer landstræner Morten Olsen, og fortsætter:
 
”Vi har testet Martin Bernburg ved eftermiddagens træning. Han gjorde det godt, og har i forvejen et godt kendskab til vores spillestil fra Ligalandsholdet i januar og fra A-landsholdstruppen til kampene mod Tjekkiet i marts og Spanien i forrige uge. Derfor tager vi ham med til kampene i Ungarn og Portugal som gardering for Nicklas Bendtner.”
 
Martin Bernburg var med i begge Ligalandsholdets kampe i januar, men har fortsat sin A-landsholdsdebut til gode. Dermed er hans far, Henrik Bernburg, fortsat den eneste i familien, der er indehaver af DBUs A-landskampnål, efter sine to landskampe i 1968 og 1970.
 
Det har fortsat ikke været muligt at fastslå skadernes omfang, og derfor vil den første melding om Nicklas Bendtners og Thomas Sørensens situation først komme torsdag formiddag i forbindelse med landsholdets afrejse til Budapest.
 
 
Læs mere her:
Af: Lars Berendt - 03. september 2008, 07:15

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første