Næsby fratages syv points

Næsby Boldklub er blevet frataget syv points for anvendelsen af ikke-spilleberettiget spiller i kampene mod Varde, FC Svendborg og AGF i 2. Division Vest. Modstanderne tildeles tre points og målscoren 3-0.

Næsby Boldklub har i fem af klubbens kampe i 2. Division Vest dette efterår benyttet spilleren Mads Bartram.

Spilleren skiftede i sommerpausen fra FC Fyn (Dalum IF), men i forbindelse med klubskiftet blev hans spillercertifikat imidlertid ikke overført fra hans tidligere til hans nuværende klub.

Det skete først onsdag den 24. september i timerne umiddelbart inden Næsbys kamp mod netop FC Fyn. Dette forhold har foranlediget en protest fra FC Svendborg mod Næsbys anvendelse af Mads Bartram i klubbernes indbyrdes kamp i Svendborg den 27. august, som Næsby vandt 2-1.

Både Næsby Boldklub og Dalum IF har skriftligt bekræftet overfor DBU Turneringer, at spillercertifikatet først er overført den 24. september.

PÅ DBUs foranledning har Næsby ved samme lejlighed bekræftet, at Mads Bartram inden overførelsen af spillercertifikatet har deltaget i følgende kampe:

16. august: Næsby-Varde 2-0
27. august: FC Svendborg-Næsby 1-2
30. august: Næsby-Hobro 0-3
10. september: AGF II-Næsby 1-1
13. september: Næsby-AaB II 2-4

I henhold til §36.2 i propositionerne bliver Næsby Boldklub herefter dømt som taber med resultatet 0-3 i kampene mod Varde, FC Svendborg og AGF, der alle tildeles såvel tre points som målscoren 3-0 samt, at målscoren fra kampen mod AaB II, som de jyske SAS Liga-reserver vandt med 4-2, ændres til 3-0 til AaB.
 
Den eneste af de fem kampe, der ikke berøres hverken points- eller målscoremæssigt er dermed Næsbys kamp mod Hobro den 30. august, som det gæstende hold netop vandt 3-0.

Næsby Boldklub gives i henhold til DBUs Love paragraf 24.2 en frist på 14 dage til at anke den disciplinære konsekvens af klubbens anvendelse af den ikke-spilleberettigede spiller.

Stillingen efter fratagelsen af de syv points fra Næsby Boldklub og tildelingen af points til Varde, FC Svendborg og AGF samt den justerede målscore i 2. Division Vest fremgår her.

Af: Lars Berendt - 01. oktober 2008, 03:29

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første