Ny time-out til Royal League

Den skandinaviske turnering, Royal League, bliver ikke gennemført i denne sæson, men heller ikke opgivet. Trods konstruktive tv-forhandlinger er deadline overskredet for en praktisk, hensigtsmæssig gennemførelse af turneringen i år.

Bestyrelsen for Royal League A/S har på sit møde fredag eftermiddag besluttet sig for en ny time-out for turneringen.
 
Repræsentanter for de skandinaviske fodboldforbund og ligaforeninger har ført positive og konstruktive forhandlinger med interesserede partnere omkring erhvervelsen af tv-rettighederne til turneringen. Det har desværre ikke været muligt at afslutte forhandlingerne inden den deadline, som bestyrelsen for Royal League og klubberne havde fastsat.
 
Bestyrelsen og klubberne beklager naturligvis, at det blev nødvendigt at træffe denne afgørelse, idet der hos alle er en klar fornemmelse af, at turneringen har medvirket til at øge de deltagende klubbers internationale niveau.
 
”Vi har i stadigt større grad kunnet mærke efterspørgslen efter denne turnering blandt vores klubber, siden vi sidste år måtte give turneringen den første time out,” forklarer Thomas Christensen, der er formand for bestyrelsen i Royal League, og fortsætter:
 
”Turneringen kan ikke gennemføres uden en tv-aftale for alle tre lande. Vi har ført konstruktive samtaler med interesserede parter, og anser det derfor ikke for urealistisk, at vi kan genoptage turneringen næste år. Derfor nøjes vi med at give os selv en time- out.”
 
På den baggrund besluttede bestyrelsen for Royal League, at der skulle arbejdes videre med at få aftaler omkring medierettighederne på plads med henblik på at gennemføre turneringen igen i 2009/2010.
 
Royal League er foreløbig blevet gennemført tre gange med turneringerne 2004/2005, 2005/2006 og senest 2006/2007.
 
Royal League A/S ejes af fodboldforbundene og divisionsforeningerne i Danmark, Norge og Sverige.
Af: Lars Berendt - 11. oktober 2008, 08:46

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første