Jesper Jørgensen og Chris Sørensen på Ligalandsholdet

Afbud fra de skadesramte Brøndby-spillere Thomas Rasmussen og Anders Randrup giver plads til Jesper Jørgensen, Esbjerg fB, og Chris Sørensen, OB. Ligalandsholdet rejser på træningsophold i Phuket torsdag den 15. januar.

Landstræner Morten Olsen modtog tirsdag afbud fra Thomas Rasmussen og Anders Randrup, begge Brøndby IF, til Ligalandsholdets træningstur.
 
Morten Olsen har i stedet udtaget den 24-årige midtbanespiller Jesper Jørgensen, Esbjerg fB, og den 31-årige back Chris Sørensen, OB.
 
”Skader er altid en del af vores lod, når vi tager af sted på træninsgturene med denne gruppe af spillere kort efter jul og nytår. Men det giver som bekendt nye muligheder,” udtaler landstræner Morten Olsen, og uddyber:
 
”Jesper Jørgensen tilhører gruppen af spillere, der udvikler sig i årene efter ungdomslandsholdene, mens Chris Sørensen gennem sine optrædener på Ligalandsholdet de seneste sæsoner har markeret sig som aktuel til A-landsholdet.”
 
Chris Sørensen har været med på Ligalandsholdets tre seneste træningsture til Singapore og Hong Kong i 2006, til USA, Honduras og El Salvador i 2007 og senest til Oman, Qatar og Bahrain for et år siden. Hans deltagelse på Ligalandsholdet har indtil videre sikret ham fire A-landskampe, EM-kvalifikationskampene mod Letland, Nordirland og Island i efteråret 2007 samt venskabslandskampen mod Slovenien i februar sidste år.
 
Jesper Jørgensen har ikke været aktuel på landsholdene, siden hans seneste af i alt otte optrædener på U/19- og U/20 landsholdet tilbage i perioden fra september 2001 til august 2003.
 
Landstræneren har til dette års udgave af Ligalandsholdet valgt at se bort fra spillere fra AaB og FC København, fordi de to klubber skal i aktion i sektsendedelsfinalerne i UEFA Cup’en allerede i februar.
 
Ligalandsholdets træningsophold er af det thailandske fodboldforbund blevet ændret fra Bangkok til Phuket, hvor holdet træner og spiller på Surakul Sports Stadium.
 
Ligalandsholdstruppen består af aktuelle og potentielle landsholdsspillere fra først og fremmest de danske klubber.
 
Der er afrejse fra Københavns Lufthavn torsdag den 15. januar og hjemkomst søndag morgen den 25. januar.
 
 
 
 
 
Øvrige nyheder:
 
 
 
Læs meget mere her:
 

Af: Jacob Wadland - 07. januar 2009, 01:20

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første