Silkeborg-stopper i landsholdstruppen

Jim Larsen hentes ind i landsholdstruppen som gardering til midterforsvaret til VM-kvalifikationskampen mod Ungarn onsdag aften, efter Per Krøldrup forlader landsholdslejren med skade. 800 ekstra billetter til salg til landsholdets sidste VM-kvalifikationskamp.

Landstræner Morten Olsen siger mandag farvel til centerforsvareren Per Krøldrup, som rejser tilbage til Fiorentina uden at have været kampdygtig for landsholdet i denne omgang.
 
Per Krøldrup tog en skade med sig hjem fra Italien, da han tjekkede ind med landsholdstruppen sidste mandag, og den skade har desværre kun udviklet sig i negativ retning. Per Krøldrup var derfor udenfor betragtning til truppen på 18 spillere til lørdagens kamp mod Sverige.
 
I stedet henter Morten Olsen en i landsholdssammenhæng helt uprøvet spiller ind som gardering til midterforsvaret i skikkelse af 23-åreige Jim Larsen fra Silkeborg IF.
 
Silkeborg hentede den 190 centimeter høje forsvarsspiller i Brabrand i sommeren 2007, efter han havde spillet i såvel Korsør, Slagelse og AGF samt været tilknyttet Hessel Gods Fodboldskole. Han debuterede senere samme sommer for SIF, men har først fået SAS Liga-erfaring med Silkeborg i dette efterår.
 
”Han er en talentfuld midtstopper, som har gjort det godt for Silkeborg og været en del af klubbens succes efter oprykning til SAS Ligaen her i sommer,” forklarer landstræner Morten Olsen, der har set bort fra de spillere, der enten er udtaget eller kandiderer til U/21-landsholdet, som tirsdag spiller venskabskamp mod Georgien i Aalborg.
 
Landsholdet gennemfører mandag formiddag en åbent træning på Helsingør Stadion, inden træningen igen lukkes tirsdag forud for VM-kvalifikationskampen mod Ungarn onsdag aften i Parken.
 
Hvis du ikke allerede har sikret dig billet til kampen, så er chancen der ude hos Billetnets over 250 salgssteder fra mandag formiddag klokken 10.00, hvor DBU sætter de sidste 800 returbilletter fra det ungarske fodboldforbund til salg.

Læs også

Alt om Danmark-Sverige
Læs Landskampmagasinet
Bruttotruppen

 
Nyheder om kampen: 
Af: Lars Berendt - 11. oktober 2009, 08:23

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første