Årets Spiller 2009? - du bestemmer!!

Stem på Årets Fodboldspiller 2009! De fire nominerede til den eftertragtede kategori er netop blevet offentliggjort, og du kan stemme på den spiller, du mener fortjener titlen. Du kan stemme på din favorit fra i dag og frem til Dansk Fodbold Award 2009 mandag den 9. november 2009.

Det bliver en af de danske helte fra VM-kvalifikationen, der skal op på podiet og hyldes som "Årets Fodboldspiller 2009" ved Dansk Fodbold Award 2009 i Cirkusbygningen den 9. november.
 
Det er nemlig fire af stamspillerne på landstræner Morten Olsens hold, der er nominererede i kategorien, hvor det i lighed med sidste år er de danske fodboldfans, der bestemmer, hvem der skal have prisen.

De fire nominerede er:

 
Simon Kjær, U.S. Città di Palermo
Har i det forgangne år fået sit gennembrud i Serie A samt sin debut på A-landsholdet. Trods sin unge alder fremstår Simon som rolig og velovervejet i sine forsvarsmæssige aktioner.
     
Thomas Sørensen, Stoke City
Har leveret vigtige præstationer på A-landsholdet, hvor han klart er en af de bærende spillere. Har ligeledes haft stor betydning for Stokes sæson i Premier League.
 
Nicklas Bendtner, Arsenal FC
Har leveret en flot indsatsen på landsholdet (ikke mindst på det seneste) og for Arsenal i den forgangne sæson. Har store individuelle kompetencer - og har udviklet sig meget som en del af holdet. Stort fremtidspotentiale.
 
Jakob Poulsen, AGF
Har "genrejst karrieren" og har markeret sig kraftigt. Teknisk dygtig og løbestærk - og kan bestride mange positioner på holdet. Har klart været med til at bringe AGF op i den bedste halvdel af ligaen - og har leveret fine præstationer på landsholdet.
 
 


Sidste år var det den nu fodbold-pensionerede Martin Laursen, der fik prisen - men hvem skal have den i år? Du bestemmer. Stem på din favorit i afstemningen.
 
Du kan fra i dag stemme helt frem til Dansk Fodbold Award 2009 den 9. november, og på selve aftenen vil du også kunne stemme via sms.

Stem her
 
Af: Lars Bruun Mortensen/Pia Schou Nielsen - 26. oktober 2009, 09:15

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første