Steffen afløser Stephan på Ligalandsholdet

Stephan Andersen, Brøndby IF, nødsaget til afbud til Ligalandsholdet på grund forestående operation. Steffen Rasmussen bliver tredje AGF’er på dette års Ligalandshold på træningsturen til den thailandske provins i midten af januar.

 
 

 
Steffen Rasmussen afløser Stephan Andersen på Ligalandsholdet. Foto www.fodboldbilleder.dk

 

Stephan Andersen, Brøndby IF, har været plaget af en skulderskade gennem hele efteråret.

Ved nytårsskiftet står det klart, at han skal gennemgå en operation i skulderen, og derfor melder han afbud til Ligalandsholdets træningstur til den thailandske Nakhonratchasima-provins.

Stephan Andersen er noteret for fem A-landskampe, og var blandt andet med i tre af landsholdets VM-kvalifikationskampe samt to Ligalandsholdskampe i 2004 og en enkelt i 2008. Hans skulderskade holdt ham imidlertid udenfor A-landsholdstruppen til de to venskabslandskampe mod Sydkorea og USA i november måned.

Som erstatning for Stephan Andersen har landstræner Morten Olsen udtaget Steffen Rasmussen, AGF, der dermed bliver den tredje spiller fra den århusianske klub i årets ligalandsholdstrup.

Den 28-årige målmand har begrænset international erfaring med blot to kampe på U/21-landsholdet tilbage i 2003, men blandt målsætningerne med Ligalandsholdet er netop at bibringe spillerne international erfaring gennem de kampe, Ligalandsholdet spiller under træningsturene.

Kampene i år bliver for andet år i træk og sjette gang i alt en del af den traditionsrige Kings Cup-turnering, som i 2010 udover det danske Ligalandshold får deltagelse af Polen og Singapore, der erstatter Nordkorea, samt værtsnationen Thailand.

Afbuddet fra Stephan Andersen er det første til den aktuelle udgave af Ligalandsholdet som følge af en skade, idet fravalget af Jesper Grønkjær og
William Kvist skyldes deres klubholds avancement i Europa League, hvor de skal i kamp allerede i februar måned.

Ligalandsholdstruppen rejser fra Københavns Lufthavn mandag den 11. januar ved midnatstid, og returnerer klokken halv syv om morgenen mandag den 25. januar.

Af: Lars Berendt - 02. januar 2010, 01:43

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første