Rajko Lekic med Ligalandsholdet

Michael Lumb skifter fra AGF til udenlandsk klub. Derfor har hans klub mandag eftermiddag meldt afbud på spillerens vegne til Ligalandsholdets træningstur til Thailand med afrejse senere mandag aften. Silkeborg-angriberen Rajko Lekic ny på Ligalandsholdet.

Med mindre end otte timer til afgang modtog landstræner Morten Olsen afbud fra Michael Lumb til Ligalandsholdets træningstur senere mandag aften.
 
Spilleren står foran et klubskifte til en udenlandsk klub, hvor han ifølge sin nuværende klub, AGF, forventes at skulle gennemgå et lægetjek i løbet af ugen, og derfor har AGF mandag eftermiddag meldt afbud på spillerens vegne.
 
Michael Lumb indgik i Ligalandsholdstruppen som en potentiel løsning på landstrænerens udfordring på pladsen som venstre back på A-landsholdet som permanent afløser for Niclas Jensen, der spillede sin sidste af 62 landskampe for halvandet år siden.
 
Den ledige plads i truppen tildeles i stedet den 28-årige angriber Rajko Lekic fra Silkeborg.
 
”Rajko Lekic har vist rigtig god kvalitet, og han var med listen over kandidater fra starten. Vi har faktisk backpladserne godt nok besat til turen, og derfor har vi søgt at dække angrebspladsen, hvor Morten ”Duncan” Rasmussen og Martin Bernburg jo desværre har været lidt skrøbelige rent fysisk i løbet af året,” forklarer landstræner Morten Olsen.
 
Dermed hentyder Morten Olsens til to af truppens øvrige spillere, Leon Jessen, FC Midtjylland, og Michael Jakobsen, AaB, der begge dækker pladsen som venstre back.
 
Afbuddet fra Michael Lumb er det kun andet til årets udgave af Ligalandsholdet, efter Stephan Andersen 2. januar måtte melde fra på grund af den operation, han gennemgik i sidste uge.
 
Fravalget af de oprindeligt udtagne FC København-spillere Jesper Grønkjær og William Kvist skyldes deres klubholds avancement i Europa League, hvor de skal i kamp allerede i februar måned.
 
Ligalandsholdets træningstur er af det thailandske fodboldforbund i år henlagt til Nakhonratchasima-provinsen.
 
Kampene i år bliver for andet år i træk og sjette gang i alt en del af den traditionsrige Kings Cup-turnering, som i 2010 udover det danske Ligalandshold får deltagelse af Polen og Singapore samt værtsnationen Thailand.
 
Ligalandsholdstruppen rejser fra Københavns Lufthavn mandag den 11. januar ved midnatstid, og returnerer klokken halv syv om morgenen mandag den 25. januar.
 
 
 
 
Tekst: Lars Berendt
Af: Lars Berendt - 11. januar 2010, 03:56

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første