Debut til Simon Bræmer

Forårets topscorer i SAS Ligaen, AaBs Simon Bræmer, får i aften debut på U/21-landsholdet mod Finland

Leon Andreasen bliver sparet i aftenens opgør mod FinlandU/21-landsholdet spiller onsdag aften venskabskamp mod Finland, og blandt de 11, der starter på banen, har U/21-landsholdets træner, Flemming Serritslev, udtaget Simon Bræmer, AaB.
 
"Simon har spillet fantastisk for AaB i foråret og scoret en masse mål", forklarer U/21-landstræneren.
 
"Til gårsdagens træning viste han ligeledes gode takter, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil yde en flot præstation i aften, hvor han spiller helt fremme med Thomas Kahlenberg lige bagved som den offensive midtbanespiller."
 
Flemming Serritslev har valgt at lade holdets normale anfører og midterforsvarer, Leon Andreasen, stå over i aftenens kamp, for ikke at tage nogle chancer efter at Leon Andreasen i søndagens kamp for AGF måtte udgå efter at have fået en bold i hovedet med stor fart.
 
"I samråd med U/21-landsholdets læge, Orla Als, har vi besluttet ikke at tage nogle chancer, selvom Leon ikke havde hovedsmerter i går, tirsdag".
 
Midterforsvaret udgøres således for første gang af Martin E. Jensen og Nicolai Høgh, og den centrale midtbane består i aftenens opgør af Jakob Poulsen og Mikkel Thygesen, da U/21-landsholdet må undvære Rasmus Würtz og Martin Bergvold.
 
"Jeg ser frem til en spændende kamp i aften, hvor vi efter en kamppause på to måneder får chancen for at få justeret nogle spillemæssige ting inden den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Albanien i næste uge", slutter Flemming Serritslev fra regnvåde Kotka i Finland.
 
Startopstilling
1
Kevin Stuhr Ellegaard
2
Jonas Troest
3
Martin E. Jensen
4
Nicolai Høgh
5
Martin Pedersen
6
Jakob Poulsen
7
Mikkel Thygesen
8
Jacob Sørensen
9
Jonas Kamper
10
Thomas Kahlenberg, anfører
11
Simon Bræmer
Udskiftningsspillere
12
Michael Jacobsen
13
 Steffen Kielstrup
14
Kasper Lorentzen
15
Jeppe Curth
16
Theis Rasmussen
17
Morten Rasmussen
18
Leon Andreasen
 
Af: Christian Bordinggaard - 01. juni 2005, 11:39

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første