Schmeichel på U/20 –landsholdet

Den nye generation af fodboldspillere samles i næste uge i Vejle. Blandt dem er store talenter som Anders Kure Vidkjær fra AGF og Kasper Schmeichel fra Manchester City.

Kasper Schmeichel er for første gang med til en U/20-udtagelseMens U/21-landsholdet gør sig klar til de to afgørende play off-kampe mod Rusland, så samles næste årgang i Vejle til U/20-træningssamling.
 
Og det er nogle af Danmarks største fodboldtalenter, der er udtaget til U/20-landsholdets træningssamling på Vejle Idrætshøjskole 31. oktober – 1. november. En landsholdssamling, der skal give træner Flemming Serritslev et indblik i fodboldtalenternes form, styrke og teknik.

"Træningssamlingen giver mig en optimal mulighed for at se nærmere på de spillere, som i den senere tid har vist stor potentiale i andre samlinger og i deres respektive klubber," siger landstræner Flemming Serritslev.

Fordi der ikke afvikles EM-kvalifikationskampe for U/20-landshold, samler U/20-landstræneren, Flemming Serritslev, de bedste spillere i denne årgang fem -  seks gange årligt, enten i forbindelse med en træningssamling eller en venskabskamp. 

Mange af de udtagne spillere har allerede haft deres SAS Liga-debut, mens Kasper Schmeichel er eneste spiller fra en udenlandsk klub.  

"Kasper Schmeichel har jeg udtaget, da vi øjeblikket prøver flere målmand af, der har alderen til at spille på U/20-landsholdet og på sigt U/21-landsholdet. Kasper er årgang 86, men jeg mente alligevel, at han er en rigtig god målmand, der kan komme i betragtning til truppen,og derfor er han med denne gang," forklarer Flemming Serritslev. 

En af de andre helt nye spillere på U/20 er Thomas Raun fra Silkeborg.

"Thomas Raun er en særdeles god spiller. Han har et rigtig godt venstreben og jeg glæder mig til at se nærmere på ham."

Flere af de potentielle U/20-spillere som Brøndbys Kasper Lorentzen og Henrik Kildentoft er allerede udtaget til U/21-landsholdet og er derfor ikke med.
 
Det er denne U/20-årgang, der fra den 1. august 2006 deltager i kvalifikationskampene til EM for U/21-landshold i 2007, og da UEFA har givet lov til, at også årgang 84 fortsætter på U/21-landsholdet.
 
"Ændringen fra UEFA betyder at vi har rigtig mange på det nuværende U/21-landshold der fortsætter samtidig med at en række nye talenter kommer op fra U/20. Det betyder at vi får, som jeg ser det, et rigtig stærkt U/21-landshold der skal deltage i kvalifikationen til EM 2007," slutter Flemming Serritslev.

Truppen:

Af: Pia Schou Nielsen - 27. oktober 2005, 03:00

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første