Curth og 'Duncan' i front

Flemming Serritslev klar med aftenens startopstilling mod Chile. Jeppe Curth og Morten 'Duncan' Rasmussen starter i front, mens Jakob Poulsen spiller i centerforsvaret. Kasper Lorentzen og Jonas Troest sidder over.

Flemming Serritslev har offentliggjort de 11 spillere, der torsdag aften skal starte inde mod det chilenske U/21-landshold. Den første af de to landskampe mod Chile spilles i Antofagasta i det nordlige Chile. Og der er blevet plads til et par interessante rokeringer i forhold til de seneste EM-kvalifikationskampe.

Jeppe Curth, der sidst startede inde i U/21-landsholdets første to EM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet og Albanien i 2004, er tilbage i front.

”Jeppe Curth har spillet godt på det sidste. I aften kommer han til at ligge lige bag Morten ’Duncan’ Rasmussen i det danske angreb, hvor hans rolle bliver at lave de dybe afleveringer til Morten,” siger Flemming Serritslev.

I centerforsvaret er Jakob Poulsen, der tidligere har haft stor succes med at spille i centerforsvaret under U/21-landsholdets sidste træningstur til Panama, blevet rykket fra midtbanen til centerforsvaret.

”Vi mangler flere spillere i vores normale centerforsvar og har desuden også et par skadede forsvarere tilbage i Danmark. Derfor er kampene i Chile en oplagt mulighed for at finde ud af, hvor bred vores trup er, og Jakob Pousen har tidligere vist, at han kan spille i den position,” siger landsholdstræner Flemming Serritslev.

Både Kasper Lorentzen, der har haft en mindre hævelse i knæet og Jonas Troest, der har haft en hævet ankel, sidder over i aftenens kamp og er derfor ikke med i truppen i aften. 

Der er til aftenens kamp aftalt i alt fem udskiftninger. Kampen spilles på Estadio Regional de Antofagasta og starter klokken 19.00 lokal tid (23.00 dansk tid).

Startopstilling:

1
Theis F. Rasmussen Vejle BK
2
Frank Hansen Esbjerg fB
3
Jakob Poulsen Esbjerg fB
4
Michael Jakobsen AaB
5
Martin Pedersen SønderjyskE
6
Martin Bergvold FC København
7
Jacob Sørensen AaB
8
Jeppe Curth AaB
9
Jonas Kamper Brøndby IF
10
Rasmus Würtz AaB
11
Morten 'Duncan' Rasmussen Brøndby IF
 
 
 
Indskiftere
 
 
 
12
Henrik Kildentoft Brøndby IF
13
Steffen Kielstrup Vejle BK
14
Mikkel Thygesen FC Midtjylland
15
Simon Busk Poulsen FC Midtjylland
16
Jesper Hansen FC Nordsjælland
17
Simon Bræmer AaB
Af: Pia Schou Nielsen - 19. januar 2006, 05:49

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første