Bruttotrup reduceret

Landstræner Morten Olsen har som annonceret reduceret landsholdets bruttotrup til VM-kvalifikationskampene mod Tjekkiet og Malta med fem spillere.

Landstræner Morten Olsen har tirsdag ved middagstid - som annonceret ved nomineringen af bruttotruppen fredag - reduceret antallet af spillere med fem.

Kenneth From, FC Midtjylland, Bora Zivkovic, Henrik Pedersen og Thomas Røll Larsen, Silkeborg, samt Jan Michaelsen, AB, skal derfor ikke møde til landsholdssamlingen mandag formiddag I næste uge.

Dermed bliver Jan Michaelsen den tredje spiller fra truppen til landskampen mod Slovenien I sidste måned, der ikke er med denne gang. Peter Schmeichel er af naturlige årsager ikke udtaget, og Martin Albrechtsen, AB, er tilbage på U/21-landsholdet. Steven Lustü er ny i truppen.

De fem spillere indgår derimod enkeltvis som reserver til truppen på henholdsvis 19 og 20 spillere, og vil bliver indkaldt I tilfælde af skader eller karantæner.

Thomas Gravesen har karantæne til kampen mod Tjekkiet, men er spillet fri til kampen mod Malta, og dermed den 20. spiller I truppen til denne kamp.

Truppen skal naturligvis reduceres yderligere til 18 spillere én time inden kick off til de kampe. Navnene på den og de spillere, der bliver sorteret fra her, vil fremgå når holdopstillingerne til de to kampe bliver offentliggjort en times tid inden kampenes start.

/lb

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første