15. februar 2019, 13:35

Målræve indtager scenen på Fodboldens Kongres

Jon Dahl Tomasson og Ebbe Sand har til sammen nettet 74 gange for Danmark. Lørdag den 2. marts til Fodboldens Kongres i Forum Horsens sparker de to målræve sammen bolden op til en snak og diskussion om talentudvikling, landsholdsfodbold før og nu, bredde vs. elite og måske et par anekdoter.

Læs mere

15. februar 2019, 10:11

Ingen sanktion efter indberetning

Fodboldens Disciplinærinstans har besluttet ikke at sanktionere hændelse fra kampen AGF-Esbjerg trods indberetning fra video-observatør.

Læs mere

15. februar 2019, 09:10

Nu kan du søge midler hos Ungdomsfonden

Nu har du mulighed for at søge støtte hos DBU’s Ungdomsfond, hvis din klub har brug for ekstra støtte i forbindelse med en træningstur, eller hvis du som idrætsudøver uforskyldt er kommet til skade og bliver ramt af uforudsete udgifter.

Læs mere

12. februar 2019, 14:00

Udviklingspuljen igen åben for ansøgninger

Der er nu åbnet op at søge om økonomisk støtte gennem DBU’s Udviklingspulje, der skal understøtte klubbernes udvikling rundt om i fodbold-Danmark.

Læs mere

12. februar 2019, 11:59

Kvindelandsholdet tager hul på generationsskifte

Landstræner Lars Søndergaard lægger an til et generationsskifte med sin seneste landsholdsudtagelse, hvor han igen ser en række nye navne an, inden Kvindelandsholdet tager hul på kvalifikationskampene frem mod EM i 2021 i slutningen af august måned.

Læs mere

11. februar 2019, 14:47

Nyt klubværktøj måler medlemstilfredsheden

Alle klubber får nu mulighed for at lave medlemsundersøgelser i et online værktøj udviklet af Players 1st i samarbejde med DBU og lokalunionerne. Programmet serverer et overblik over medlemstilfredsheden og viser, hvor I bør udvikle. Klubundersøgelsen gør tro til viden – med medlemmet i centrum.

Læs mere

11. februar 2019, 12:55

Her er de nominerede til DFA

En række nye ansigter er nomineret til priser ved Dansk Fodbold Award 2019 i kategorierne Årets Mandlige og Kvindelige Talent, Årets 3F Liga-spiller og Årets Superliga-spiller, Årets Træner, Årets Dommer, Årets Fodboldklub og En Del Af Noget Større-prisen

Læs mere

08. februar 2019, 09:15

Video: Andreas Bo bliver vært for Dansk Fodbold Award

Komiker og skuespiller Andreas Bo er vært for Dansk Fodbold Award, der afholdes i forlængelse af Fodboldens Kongres den 2. marts 2019 i Forum Horsens. Her kan du se komikerens reaktion, da han fik besked om værtsrollen.

Læs mere

07. februar 2019, 13:42

JESPER MØLLER VALGT TIL UEFA’S EKSEKUTIVKOMITÉ

Med 40 ud af 55 stemmer blev DBU’s formand valgt til UEFA’s eksekutivkomité. Nu vil han arbejde målrettet for større transparens og fair fordeling af de store penge i international fodbold.

Læs mere

07. februar 2019, 07:55

Søg midler til alverdens fodboldformål

Det kan nogle gange være besværligt at ansøge om midler i forskellige puljer, men meningen med DIF & DGI’s Foreningspulje er, at det skal være let at søge og få tildelt midler. Læs her, hvordan I gør, og hvad andre fodboldklubber allerede har fået penge til.

Læs mere