Anders Møller Christensen udtaget til A-landsholdet

Afbud fra Martin Laursen giver plads til Anders Møller Christensen som den syvende Ligalandsholdsspiller i A-landsholdstruppen til kampen mod Slovenien onsdag aften i Nova Gorica.

Afbud fra Martin LaursenLandstræner Morten Olsen har fredag eftermiddag modtaget afbud fra centerforsvarsspilleren Martin Laursen til årets første A-landskamp mod Slovenien onsdag aften den 6. februar i Nova Gorica.
 
Martin Laursen er blevet ramt af en form for betændelse i hælen, som forhindrer ham i at træne og spille.
 
Som erstatning for Martin Laursen har landstræneren udtaget Anders Møller Christensen, OB, som dermed bliver den syvende spiller fra Ligalandsholdet, der kommer med i den aktuelle A-landsholdstrup.
 
”Afbuddet fra Martin er ærgerligt men nødvendigt for ikke unødigt at overbelaste ham. Vi tager i stedet Anders Møller Christensen med i truppen. Vi har dels et aktuelt førstehåndsindtryk af Anders’ niveau fra den netop afsluttede træningstur med Ligalandsholdet. Dels havde vi ham også med på Ligalandsholdets tur sidste år og senere også med på A-landsholdet. Det er en stor bonus for os, at vi netop har haft mulighed for at teste de aktuelle og potentielle A-landsholdsspillere på Ligalandsholdet,” udtaler landstræner Morten Olsen med henvisning til DBUs investering i udviklingen af de alt andet lige bedste hjemlige spillere i form af Ligalandsholdet.
 
Spillerne rejser enten med gruppen af trænere og ledere fra Københavns Lufthavn mandag morgen den 4. februar, støder til i Frankfurts lufthavn eller rejser individuelt til enten Venedig eller helt til Nova Gorica.
Af: Lars Berendt - 01. februar 2008, 03:24

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første