Danmark-Tjekkiet udsolgt

Efter kun en uges billetsalg er landskampen mod Tjekkiet onsdag den 26. marts på SAS Arena i Herning udsolgt med i alt 11.467 tilskuere. Årets anden landskamp er den første i Herning nogensinde. Kampen bliver vist på TV2.

Onsdag aften spillede landsholdet årets første kamp med 2-1 sejren over Slovenien.
 
Og sent torsdag kunne DBU melde om alt udsolgt til årets anden landskamp mod Tjekkiet på SAS Arena i Herning onsdag den 26. marts klokken 20.15.
 
Dermed har Jylland slået til igen med udsolgte rammer til en A-landskamp efter fire kampe i Århus på mindre end to år, hvor de tre af dem har været helt udsolgte.
 
”Vi samarbejdede med Messecenter Herning og FC Midtjylland om U/21-landskampen mod England i august 2005. Vi har ventet på en god mulighed for at lægge en A-landskamp til Herning, og den har vi nu, og er overbeviste om, at vi sammen kan skabe rigtigt gode rammer for landskampen mod Tjekkiet i Herning,” udtalte generalsekretær Jim Stjerne Hansen, da DBU havde placeret kampen i det Midtjyske. De forventninger er med udsolgte tribuner allerede opfyldt med mere end halvanden måned til A-landskampen, der er den første nogensinde i Herning.

Billetsalget startede fredag den 1. februar med 5.400 billetter i løssalg af en samlet kapacitet på 11.467 tilskuerpladser.
 
 


Mikkel Thygesen debuterede på A-landsholdet i venskabskampen mod Tjekkiet i november 2006. Foto Per Kjærbye
Landsholdet har indenfor det seneste godt halvandet år spillet fire venskabslandskampe i Danmark, som DBU har placeret udenfor Parken; mod Paraguay i Århus i maj 2006, Polen i Odense i august 2006, Portugal i Brøndby i september 2006 samt Irland i Århus i august i år. Derudover lagde Århus i efteråret 2007 med stor succes græs til de to EM-kvalifikationskampe mod Liechtenstein og Spanien.
 
Af de fire kampe i Århus var det kun kampen mod Irland, der ikke var udsolgt. Med 17.331 tilskuere var mere end 85% af kapaciteten på NRGi Park imidlertid udfyldt til denne kamp.
 
Landskampen bliver vist direkte på TV2.


Læs også:
 
 
 
Landsholdets program for 2008:
 
Se landsholdets program for denne sæson her.
 
Af: Lars Berendt - 08. februar 2008, 10:25

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første