DBU talenttræner søger nye græsgange

Den ene af DBUs seks talenttrænere, Ole Schwennesen, har meddelt at han stopper i DBU med udgangen af forårssæsonen til fordel for et job som fuldtidstræner i Kolding FC

Ole Schwennesen forlader jobbet som DBU talenttræner med udgangen af forårssæsonen.
 
Ole, der siden august varetaget funktionen som ansvarlige for U/16 talentcentret vest for Storebælt, har været en vigtig del af opstarten på den nye Projekt Talentudvikling 2007-2010, men forlader stillingen til fordel for jobbet som fuldtidstræner i Kolding FC, der i øjeblikket ligger i Viasat Divisionen. En beslutning som Ole har måttet tænke igennem mere en gang:
 
”Det har været en svær beslutning at forlade jobbet som DBU talenttræner. Jeg har været utrolig glad for den korte tid, jeg har været med, både på det sportslige plan og for samarbejdet med de andre talenttrænere. Derudover har det været utrolig spændende at være en del af det nye talentprojekt. Men jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg glæder mig til igen at have et hold at arbejde med i det daglige,” fortæller Ole Schwennesen..
 
Der er endnu ikke taget stilling, hvem der skal erstatte Ole Schwennesen, eller hvordan ansættelsesproceduren bliver. DBUs Talentudviklingskoordinator, Kim Hallberg, der er administrativt ansvarlig for Talentprojektet, kigger på mulighederne.
 
”Det hele er gået meget hurtigt. Vi er utrolig kede af at miste Ole, men ønsker ham naturligvis held og lykke med hans nye udfordringer. Heldigvis har vi lidt tid inden en ny løsning skal være på plads, og det tror jeg vil være klogest, hvis vi bruger lidt af den tid til at finde ud af hvordan situationen gribes bedst an. Det er et attraktivt job, så mon ikke tingene løser sig,” slutter Kim Hallberg. 

Læs mere

Læs mere om projekt talentudvikling
Læs om DBU Talenttræning - U/16
 
Af: Jacob Wadland - 22. februar 2008, 03:05

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første