Debutanter med til Algarve

Landstræner Kenneth Heiner-Møller har udtaget tre helt nye navne til årets Algarve Cup i Portugal i marts, hvor Danmark møder Tyskland, Sverige og Finland.

Emma Madsen er udtaget til Algarve Cup, og får dermed mulighed for debut på kvindelandsholdetEmma Madsen, Theresa Nielsen og Sine Hovesen får alle mulighed for landsholdsdebut, når kvindelandsholdet til marts deltager i Algarve Cup i Portugal.

De tre nye navne har fået plads i landsholdstruppen efter at Gitte Andersen og Anne Dot Eggers er stoppet - og desuden er Julie Rydahl Bukh ude med en skade:

”Desværre er Julie skadet, og er for nylig blevet opereret i knæet. Hun er formentlig ikke tilbage før om et halvt år, siger landstræner Kenneth Heiner-Møller, der naturligvis er ærgerlig over at skulle undvære Julie, men til gengæld ser frem til at afprøve hendes "erstatning," nemlig Sine Hovesen fra Fortuna Hjørring:

”Sine er en klassisk kantspiller. Hun er suveræn i sit fintespil, god 1:1 - og så tør hun tage nogle beslutninger på egen hånd. Hun er en meget spændende spiller, som vi kan vente os meget af,” lyder det fra den danske kvindelandsholdstræner.

Det gælder EM

Landstræneren glæder sig også til at se de to Skovlunde-spillere Theresa Nielsen og Emma Madsen i aktion:

”Theresa er utrolig fleksibel på en fodboldbane. Hun er teknisk dygtig og hurtig på fødderne, og hun kan både spille kant og back - som hun gør i sin klub. Emma er en typisk spidsangriber med den kæmpe fordel, at hun er fysisk stærk. Hun kan tage kampen op med sine medspillere, og så har hun et godt højrespark,”siger Kenneth Heiner-Møller, der også har "nye" navne som Mette V. Jensen og Marie Bjerg med til Portugal:

”Der er ingen tvivl om, at vi tager afsted med et hold, der vil frem over stepperne. Vi har mange nye og spændende spillere med, og Algarve bliver en træningsturnering for os, der har det ene formål, at vi skal forberede os optimalt inden de vigtige EM-kvalifikationskampe mod Skotland og Ukraine,” siger landsholdstræneren.

Kvindelandsholdet rejser til Algarve mandag den 3. marts. Den 5. marts venter den første kamp mod de nykårede verdensmestre fra Tyskland, den 7. marts hedder modstanderen Sverige, og den sidste af de indledende kamp spilles den 10 marts mod Finland. Endelig er der placeringskamp den 12. marts
 
Truppen
 
Se kvindelandsholdets program her
Af: Helle Møller-Riis/Pia Schou Nielsen - 19. februar 2008, 11:00

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første