Hedensted IF Årets Børneklub 2007

Dansk Boldspil-Union har netop for første gang kåret Årets Børneklub 2007. Titlen gik til den jyske klub Hedensted IF, der gennem adskillige tiltag har arbejdet koncentreret med at udvikle børnefodbolden i klubben.

DBU har nu kåret Årets Børneklub 2007. 

Det er første gang, at DBU kårer Årets Børneklub. Formålet med at kåre Årets Børneklub er at markere arbejdet med at implementere DBU’s ’Holdninger & handlinger’ i den enkelte klubs arbejde med børnene.
 
Og det blev i år jyske Hedensted IF, der løb med titlen. Klubben hører til blandt Jyllands 10 største klubber og er repræsenteret i ungdomsfodbold med både drenge og piger.
 
Valget faldt på klubben, da Hedensted IF har arbejdet koncentreret og fokuseret med at udvikle klubbens børne- og ungdomsfodbold i henhold til DBUs 'Holdninger & handlinger'. Klubben har ligeledes gennem flere tiltag inddraget klubbens, trænere, ledere og forældre i arbejdet, samtidig med at også har inviteret deltagere fra naboklubberne til bestemte foredrag. Initiativer, der har skabt stor opmærksomhed om de nye holdninger til god børnefodbold.
 
Af mere konkrete tiltag tilbyder klubben således alle spillerne i børneafdelingen deres egen trøje med påtrykt navn og nummer, så alle føler sammenholdet i klubben.
 
Hedensted IF har ligeledes sørget for bolde og baner til alle og sørger for at alle spillere uanset køn, alder og spillemæssigt niveau får mulighed for at kunne deltage i de stævner, som matcher og er tilpasset de respektive årgange.
 
Nominerede fra hele landet
 
Det er DBUs Børnegruppe, der vælger Årets Børneklub ud fra de lokalt nominerede klubber. 
De øvrige klubber, som var i betragtning til titlen var Marienlyst (FBU), Kastrup (KBU), Ølstykke (SBU), Maribo (LFBU), Hobro (JBU region 1), FLUIF (JBU region 2) og Gråsten (JBU region 4).
 
Hedensted IF vil som et synligt bevis på titlen få overrakt en præmie, som består af 40 fodbolde, samt et flag og et diplom.  Også de lokale unioner/regioners vindere får et diplom og 20 fodbolde.

Læs mere om Årets Børneklub her

Læs mere om 'Holdninger & handlinger her
Af: Pia Schou Nielsen - 13. februar 2008, 10:17

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første