Martin Spelmann atter på U/21-landsholdet

Efter hjemkosten fra Sydafrika har U/21-landsholdets træner, Keld Bordinggaard, udtaget Martin Spelmann, Brøndby, og Jens Gjesing, AGF, som de sidste to spillere til venskabskampen mod Holland onsdag den 6. februar

Jens GjesingMartin Spelmann er atter tilbage på U/21-landsholdet.
 
Efter hjemkomsten fra Sydafrika har U/21-landsholdets træner Keld Bordinggaard suppleret truppen til onsdagens venskabskamp mod Holland med yderligere to spillere.
 
Mens Jens Gjesing allerede var med i Sydafrika er der tale om en slags come-back til Martin Spelmann, hvis udtagelse skal ses som en honorering for en god sæsonstart:
 
”Martin er startet året rigtig stærkt. Jeg har set ham både til træning og i en træningskamp mod Lyngby, og både Brøndby og jeg har bemærket hans gode start. Det belønner vi ham for med udtagelse til holdet, der rejser til Holland i morgen,” fortæller Keld Bordinggard.

Martin Spelmann var sidst i aktion på U/21-landsholdet i venskabskampen mod Norge i august 2007.
 
Jens Gjesing indgik allerede i truppen, der var i Sydafrika, men døjede under turen med skinnebensproblemer, derfor ventede Bordinggaard med at udtage ham, til man havde set reaktionen fra kampen mod Sydafrikas U/23-landshold i går, hvor Gjesing startede i midterforsvaret, og der var heldigvis ingen problemer, så AGF-spilleren blev udtaget efter at have meldt sig klar.

Truppen

Af: Jacob Wadland - 03. februar 2008, 00:39

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første