En tiger er landet!

Kvindelandsholdets nye maskot hedder Emma Hu og er en stærk, klog og legesyg huntiger, der glæder sig til sin første slutrunde. Tag godt imod kvindefodboldfamiliens nyeste medlem!

Danmarks bedste fodboldkvinder skal i juli forsøge at spille sig helt til tops, når EM i Sverige løber af stablen. I bestræbelserne får de hårdt brug for både dygtighed, held og masser af opbakning.

Med sig får de maskotten Emma Hu, der vil gøre alt for at hjælpe EM-kvinderne og for at skabe en fantastisk stemning blandt tilskuerne.

De tre landsholdsspillere Theresa Nielsen, Christina Ø. Ørntoft og Julie Rydahl-Bukh har netop gæstet Go’ Aften Danmark på Tv2 til en snak om den forestående EM-slutrunde og for at præsentere maskotten Emma Hu for hele den danske befolkning.


Mød maskotten på stadion, på DBU Tour og til EM

Emma Hu vil fremover være at finde på stadion til alle kvindelandsholdets hjemmekampe. Det betyder, at du i foråret kan møde den charmerende maskot til kampen mod Holland i Silkeborg den 5. april, i Horsens den 8. april, hvor Rusland venter, samt til kampene mod Island og Spanien i slutningen af juni.

Derudover kan du selvfølgelig møde Emma Hu i Sverige under EM, hvor Danmark møder Sverige, Italien og Finland i de indledende puljekampe i Gøteborg og Halmstad.

Du kan også møde maskotten Emma på DBU Tour 2013, der sammen med kvindelandsholdsspillere besøger hele 16 danske byer i maj og juni med en stor fodboldfest. Læs mere på dbu.dk/dbutour.

 

Hvem er Emma Hu?

Emma Hu er en huntiger, der oprindeligt kommer fra Kina, hvor ’Hu’ betyder tiger. Ligesom fodboldkvinderne er Emma klog og kraftfuld, feminin og fysisk stærk, eksplosiv og elegant.

Emma er altid hårdtarbejdende og med sit store konkurrencegen og sin taktiske snilde, når hun ofte sine ambitiøse mål.

Der er dog også plads til sjov og ballade, for Emma Hu er en legesyg humørspreder, der elsker legen med bolden og at skabe god stemning. Også på det punkt afspejler maskotten de danske fodboldkvinder, som ved siden af landsholdskarrieren passer fuldtidsstudier og jobs.

Men fodbolden er og bliver kvindernes store passion – en passion de deler med hele 77.889 andre fodboldspillende piger og kvinder i Danmark!

Læs mere
Kvinde-EM i Sverige
Køb EM-billetter
DBU Tour 2013

Af: Marianne Løth Pedersen - 01. april 2013, 19:31

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første