Dansk uafgjort i Serbien

Danmark spillede lørdag eftermiddag 1-1 med Serbien i Beograd til trods for et dansk overtag af chancer. Pernille Harder scorede det danske mål.

Dagens kamp var den første i kvindernes VM-kvalifikation, hvor modstanderen hed Serbien. Det var en kamp der gav 75-kamps jubilæum til Mia B. Brogaard og 50-kamp jubilæum til Pernille Harder.

Det serbisk hold var aggressive fra kampens start og lagde et højt pres på det danske hold, hvilket resulterede i en lidt rodet start, hvor kampen bølgede frem og tilbage. Efter ti minutter lykkedes det dog det danske hold at få styr på spillet, hvilket betød et dansk overtag og gode muligheder for scoring.

Der skulle heller ikke gå ret lang tid før målet faldt. 1-0 føringen i dansk favør kom i stand efter opspil i danskernes venstre side startet af Line Røddik, med indlæg fra Johanna Rasmussen og afsluttet af Pernille Harder. Et flot mål efter rigtig fint opspil. Føringen var dog en kort fornøjelse, da serberne fik udlignet til 1-1 ét minut efter.

Danskerne fortsatte med at vise fint spil og have overtag i boldbesiddelse, men serberne viste tænder i omstillingsspillet, og var især farlige i deres venstre side. Danskerne fortsatte med at have et stort overtag i boldbesiddelse resten af kampen. Serberne stod lavt og kompakt, og danskerne skulle gå via kanterne for at komme igennem til afslutning. Det lykkedes også en del gange, især via den danske venstre side, men altså uden det resulterede i mål og kampen endte 1-1.

Se reaktioner fra kampen på www.facebook.com/kvindefodbold.

Se kampstatistik på www.uefa.com  

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første