MENU

DBU Pokalfinale spilles klokken 20.00

Mens det endnu er uvist, hvilke hold der skal spille årets pokalfinale, ligger det nu fast, at kampen spilles torsdag den 15. maj klokken 20.00.Fire hold kæmper stadig for at nå pokalfinalen, som i år spilles torsdag den 15. maj klokken 20.00 i Parken. FC København og FC Nordsjælland kæmper om denene billet, mens AC Horsens og AaB kæmper om den anden.

Normalt spilles pokalfinalen Kristi Himmelfartsdag, men da denne i år ligger i forberedelsesperioden op til VM-slutrunden i Brasilien, kan årets finaleikke spilles den dag. DBU's Programguppe har derfor i samarbejde med klubberne besluttet, at finalen i år skal spilles torsdag den 15. maj. FIFA har fastsat søndag den 18. maj somsidste spilledato, og derfor afsluttes Superligaen også den dag.

Nu ligger det også fast, at pokalfinalen spilles klokken 20.00 efter ønske fra TV3 Sport, som viser kampen. Tidspunktet er desuden fastsat til klokken 20.00 afhensyn til de fans, som kommer langvejs fra, som gerne vil være en del af fodboldfesten i Parken. Mange vil desuden have fri om fredagen, som er enhelligdag, hvilket igen vil tilgodese de fans, som ender med at være sent hjemme på grund transporttid efter kampen.

Næste opgør i DBU Pokalen er semifinalereturopgøret mellem AaB og AC Horsens den 9. april, inden FC Nordsjælland og FC København mødes den 10. april ideres returopgør. AaB vandt 3-1 over AC Horsens i deres første semifinalemøde, og FC København vandt 1-0 over FC Nordsjælland.

Pokalfinalen vises direkte på TV3+

Læs mere om DBU Pokalen.

Log ind