940.000 så Danmark-Portugal

Knap en million danskere så med, da Danmark tabte til Portugal tirsdag aften. Det højeste seertal nogensinde på Kanal 5.


     
Interessen for Danmarks EM-kvalifikationskamp mod Portugal har været stor. Allerede den 18. september kunne DBU meddele udsolgt til braget i Telia Parken.Foran skærmen bakkede danskerne også det danske landshold op.

940.000 så kampen, som blev afgjort af Cristiano Ronaldo dybt inde i overtiden. Seertallet på knap en million er det højeste nogensinde på Kanal 5, og hosDBU udtrykker kommerciel direktør Katja Moesgaard stor tilfredshed med det forholdsvis nye samarbejde:

”Vores samarbejde med Kanal 5 er kommet rigtig flot i gang med en masse gode aktiviteter - gode optaktsprogrammer, portrætter og samarbejde om at fålandsholdet ud til alle fans. De gode seertal til Danmark-Portugal er et kæmpe skridt i arbejdet for at få en større opbakning og flere fans tillandsholdet,” udtaler Katja Moesgaard.

Nederlaget til Portugal efterlader Danmark på andenpladsen i gruppe I med fire point efter tre kampe. Næste EM-kvalifikationskamp spilles mod Serbien påudebane fredag den 14. november. Du kan se kampen på Kanal 5.

Log ind