MENU

B.93/HIK/Ryparkens resultater fastholdes

B.93/HIK/Ryparkens resultater i 3F Ligaen fastholdes. Tre hold rykker ned i kvalifikationsligaen.


Foto: fodboldbilleder.dkB.93/HIK/Ryparkens beslutning om at trække 3F Ligaholdet ud af den bedste række i sidste uge kom uventet for mange og rejste en række spørgsmål om, hvilket konsekvenser klubbens beslutning havde for de resterende klubber i 3F Ligaen.

På et møde tidligere på dagen behandlede DBU’s bestyrelse problemstillingen og besluttede i henhold til §11.1 i propositioner for danmarksturneringen i kvindefodbold at fastholde B.93/HIK/Ryparkens hidtil opnåede resultater (point og målscore).

Fremadrettet fastsættes B.93/HIK/Ryparkens resterende kampe således, at modstanderholdet tildeles tre point med en målscore på 3-0. Samme beslutning blev truffet, da Taastrup FC sidste år trak deres hold fra 3F Ligen.

Udtrækningen betyder samtidig, at kun tre, og ikke de normale fire, hold rykker ned i kvalifikationsligaen, som gennemføres med kun fem hold mod normalt seks, hvor de to bedst placerede hold rykker op i 3F Ligaen 2015/16.

B.93/HIK/Ryparkens udtrækning efterlader en plads i Kvinde-DM til sæsonen 2015/16, og den besættes ved en reducering af nedrykningen fra 1. division. 

Dette betyder, at nummer fem i hver af de to puljer i 1. division spiller en kamp på neutral bane og vinderen af dette opgør bevarer pladsen i 1. division.

Log ind