MENU

På jobjagt? Bliv B&U-konsulent i DBU

Anders Juul er børne- og ungdomskonsulent i DBU og med til at organisere og udvikle fodbolden i de danske klubber. Hør om jobbet og send din egen ansøgning senest 31. august.Jobbet som B&U-konsulent er meget alsidigt, og opgaverne spænder vidt – fra børnetræner til deltager på bestyrelsesmøder og fra praktisk kluborganisering til sportslige strategier. 

28-årige Anders Juul har været B&U-konsulent i 2014 og 2015, og jobbet har været til stor glæde for både ham og den østjyske klub Sabro IF, som Anders Juul har været tilknyttet. Her fortæller han om, hvordan han greb opgaven som B&U-konsulent an: 

- Min første opgave var at finde frem til, hvad klubben havde brug for hjælp til. Det handlede først og fremmest om organiseringen i klubben og omfordeling af arbejdsopgaver, fortæller Anders Juul og fortsætter:

- Helt konkret kiggede vi på, hvilke opgaver der lå i klubben, og hvilke personer der skulle have ansvaret for hver opgave – og så blev de delt ud på flere personer for at skabe mere overskud hos den enkelte. Det er ikke nødvendigvis den samme person, som skal have ansvaret for Pigeraketten, fordeling af træningstider og kommunikation på klubbens Facebook-side.

Mindre drift og mere udvikling

Mange klubber oplever, at den tunge drift kan bremse den sportslige udvikling. Som B&U-konsulent hjalp Anders Juul klubben med at lette driften gennem organisering, og det gav mere plads til at fokusere på den sportslige udvikling.

- Sammen med klubben lavede jeg en sportslig strategi, der satte nogle fælles overordnede rammer for træningen i klubben og som fulgte DBU’s holdninger og handlinger, fortæller Anders Juul.

En uddannelse i fodboldklubben

Men det er ikke kun klubben, som har haft gavn af DBU’s B&U-konsulent – også Anders Juul har oplevet både personlig og faglig udvikling i jobbet.

- Som B&U-konsulent har jeg oplevet personer, der trodser samfundets egocentriske tendenser, og de ildsjæle er en fornøjelse at arbejde sammen med. Samtidig er mangfoldigheden i klubberne stor, og man får øvet sig i at kommunikere med mange forskellige mennesker, fortæller Anders Juul og uddyber, hvad han har fået med sig fra jobbet:

- Det er lærerigt at træne børn og unge på så mange forskellige niveauer, samtidig med at få en forståelse for alle de andre ting, som foregår i klubben. Man kan sige, at jobbet som B&U-konsulent er en uddannelse i fodboldklubben som helhed.

Bliv B&U-konsulent – send din ansøgning senest den 31. august

Brænder du også for børne- og ungdomsfodbold, og har du lyst til at bidrage til udvikling af de danske klubber, så send din ansøgning til jobbet som B&U-konsulent. 

Du skal sende din ansøgning på mail til din lokalunion senest den 31. august 2015 – se kontaktoplysningerne her:

DBU Jylland:
René Jensen – rjen@dbujylland.dk – 8939 9954

DBU Sjælland / DBU Lolland-Falster:
Metin Dincer – dime@dbusjaelland.dk – 4632 3366

DBU Fyn:
Niels Nielsen – nini@dbufyn.dk – 2160 5211

DBU København / DBU Bornholm:
Søren Hemmingshøj – shem@dbukoebenhavn.dk – 2175 7585

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i perioden den 1.-15. september 2015. Ansættelsesperioden er toårig og løber fra den 1. januar 2016 til den 31. december 2017.

Du kan læse mere om jobbet her

Log ind