Mangler I 10.000 kr. til jeres hold?

Vil du have 10.000 kroner til din klub eller dit hold? Med Fodboldens Lotteri er det nemt at skaffe penge til sociale aktiviteter eller nyt udstyr.

Selvom Fodboldens Lotteri er et nyt koncept, er der allerede sendt 40.000 lodder ud til fodboldklubber, der kan se fidusen i at sælge skrabelodder i en god sags tjeneste. Det er en nem måde at få penge i holdkassen og styrke sammenholdet. Vi har talt med to klubber om deres erfaringer med at sælge lodderne, og om de gevinster det giver.

Tony Christensen, Husum Boldklub, ungdomsformand
”For os er det er en god måde at støtte en god sag, og samtidig med, at de enkelte hold at laver en holdaktivitet, hvor de sammen tjener penge til holdet. 
Det er forskelligt, hvad holdene bruger penge til. Men det kan være ture til større stævner, eksempelvis i udlandet eller Vildbjerg Cup, rejser til Spanien eller træningsdragter. 

Vi bestilte 2000 lodder til klubben, og de første 1000 er allerede i salg. Holdledere og trænere vælger selv, hvor mange de vil sælge.  
Vi sælger i lokalområdet, og til venner, familie og netværk. For de mindste hold kræver det forældre opbakning. Mens de større er mere selvkørende.
Det er noget, vi kommer til at foresætte med i fremtiden. Men det kræver selvfølgelig en indsats, hvilket man skal være klar over,  – men vi mener det er gevinsten værd.” 



Kim Stewen, Erritsø GIF,  formand og U15 drenge træner
”Når vi sælger lodder for Fodboldens Lotteri, handler det selvfølgelig om at tjene penge til holdet, og så støtter vi samtidig en god sag.  Denne gang går pengene til sommerturen for U15 drengene –  en overlevelsestur i Thy nationalpark for at ryste drengene sammen.

Vi har tidligere solgt skrabelodder, og det er i det hele taget noget, vi godt kan anbefale andre. Derudover kører vi også med aviser, sælger juletræer og så videre. Det løber op, hvis man vil deltage i turneringer og lave sociale aktiviteter, men det er noget, vi prioriterer, for det giver værdi for vores piger og drenge - og her er skrabelodder en hurtig og god måde at tjene penge på.  Vi har bestilt 1000 lodder, og alle drengene fik 45 hver, og vi mangler kun at sælge de sidste 150, så det har været en stor succes. Drengene ved, at man skal yde for at nyde. Både på og uden for banen.

Læs mere og bestil skrabelodder til dit hold eller din klub 


Lodderne koster 25 kroner stykket. Det er gratis at tilmelde sig og bestille lodder til salg. Vælger I at bestille med returret af usolgte lodder, tjener man otte kroner per solgt lod. Vælger I at bestille uden returret af usolgte lodder, tjenes der ti kroner per solgt lod. En af fordelene ved lotteriet er, at der ikke er noget udlæg ved bestilling af skrabelodderne, og man først afregner efter juni, når kampagneperioden slutter. Ved bestilling medfølger salgsguide og udførlig brugsvejledning. 




Log ind