Fodboldskolens første uge: 16.000 trodsede regnen

Årets første og største fodboldskoleuge er veloverstået – og heldigvis er ingen af jer skyllet væk i den danske sommerregn, der til tider mindede om en monsun. Vi har samlet fakta, fis og fantastiske billeder for DBU´s Fodboldskoles første uge – og glæder os over at sparke endnu en uge i gang i dag!

Uge 26 er traditionelt set den største uge for DBU´s Fodboldskoler, som strækker sig helt til uge 31. Og i år var ingen undtagelse. 16.535 børn driblede sig igennem ugen på fodboldskoler landet over, og selv om nogen var mere heldige end andre med det lavtryk, der lå tungt over Danmark i sidste uge, så var der rigeligt af vandpytter at boltre sig i rundt omkring i landet.

Vi har fået et meget godt billede af det ”forfriskende” sommervejr her – og vigtigst af alt et billede på, at fodboldskoledeltagere forstår at holde humøret højt – uanset vejr og vind.

Foto_I_regn_Mesterskud
foto: Svend Jørgensen, Mesterskud

Uge 26 var også ugen, hvor vi hædrede deltager nummer 25.000 på DBU´s Fodboldskoler 2016. Laura Schjøtt fra Hjørring IF købte sin billet som nummer 25.000 i år – og det skulle selvfølgelig ikke gå stille hen. Derfor blev Laura overrasket af skoleleder Jan B. Madsen (til højre) og træner Ole Hansen (til venstre) og fik overrakt en kvindelandsholdstrøje foran alle sine meddeltagere på skolen i det Nordjyske. I kan se billedet af en glad, men særdeles overrasket Laura lige her:

Laura_schjoett_25.000
foto: Hjørring IF

Som noget helt nyt i år har fodboldskolerne ikke kun budt på den sædvanlige 4´er bold fra SELECT: I år kunne DBU nemlig præsentere kæmpe-bolden, som fyldte godt op i landskabet på hele landets fodboldskoler. Kæmpe-bolden er ikke kun til pynt, men kan bruges som rekvisit på selfies til Instagram – og endda sikre fede præmier som for eksempel Kasper Schmeichels målmandstrøje. Læs meget mere på vores Instagram-konto @Dbufodboldskole.


foto: DBU

At DBU´s Fodboldskoler kan byde på meget mere end boldkunstnerier, bliver vi heldigvis mindet om af jer hver eneste dag i løbet af sommerferien. Én der heller ikke lader os glemme, hvad fodboldskolerne egentlig kan bidrage til af sundhed, fællesskab og venskab, er Bo Willestofte. Gennem 23 år har han stået i spidsen for DBU´s Fodboldskole i AIA Tranbjerg ved Århus. Sammen med breddechef i DBU, Steen Jørgensen, har han til Jyllands-Posten fortalt om noget af det, som gør DBU´s Fodboldskoler helt specielt. Du kan læse debatindlægget lige her: 

Vi løber, dribler og sparker os igennem uge 27, som forhåbentlig kan byde på lidt mere sommervejr – men mindst lige så mange smil.

Husk at du altid kan følge DBU´s Fodboldskole på Facebook, hvor du kan få svar på dine spørgsmål, se billeder eller læse flere historier fra landets mange fodboldskoler.  

Log ind