Pigernes Stemme når de kendte og kongelige

Otte piger fra projekt Pigernes Stemme løb i går på banen ved Global Goals-tuneringen i Kødbyen. De kæmpede for point og mål, men i lige så høj grad for ligestilling i fodbolden.

Pigernes Stemme når de kendte og kongelige
Af: DBU Kommunikation

 

Women Deliver-konferencen løber i denne uge af stablen i Københavns og dækker hovedstadens gader med arrangementer og events. I går stod den på gadefodbold og tricks ved Kødbyen på Vesterbro, hvor kvinder fra organisationer fra hele Danmark stillede op for de 17 verdensmål – og lod bolden tale på banen.

Otte piger fra Pigernes Stemme førte an i turneringen fra start, og fejede al modstand af banen. Klædt i trøjer med ligestillingslogo gik de hele vejen til finalekampene, og vandt med overlegne cifre.

Du kan læse mere om turneringen her.

Onsdag morgen stod pigerne så over for HKH Kronsprins Frederik, og fortalte med store øjne og ærlige ord om deres egne forhold i fodboldklubben. Det skete, da hovedindsigterne fra Pigernes Stemme blev præsenteret på IOC´s event i Bella Centeret foran verdenspressen, FIFA-delegerede og altså den danske, royale familie.

 

HKH Kronprins Frederik præsenteres for Pigernes Stemme. Lykke Friis, prorektor for KU og direktør i DBU A/S Katja Moesgaard

Log ind