Select og DBU forlænger historisk aftale

For 65 år siden spillede landsholdet for første gang med en SELECT-bold. Nu har SELECT og DBU forlænget aftalen med yderligere fem år, hvilket gør aftalen til verdens længstvarende boldsponsorat med et fodboldforbund.Fredag den 21. oktober 2016 markerede en enestående milepæl i forholdet mellem DBU og SELECT SPORT. Det var nemlig 65 års dagen for indgåelsen af det sponsorat, som nu er blevet forlænget med yderligere fem år.

SELECT-bolden fik i sin tid landsholdspremiere mod arvefjenden Sverige, og samarbejdet fik den bedst tænkelige start med en 3-1 sejr foran 41.000 tilskuere.

Nu er det en stor glæde at annoncere, at DBU og SELECT har forlænget aftalen med yderligere fem år, så den løber til sommeren 2022, hvilket betyder, at de to organisationer kan fejre 70 års jubilæum i oktober 2021. SELECT vil dermed fortsat levere fodbolde til DBU’s landshold og øvrige sportslige aktiviteter, herunder DBU’s Fodboldskoler som 27.255 børn deltog på i år. 

“SELECT er en vigtig partner, og sammen står vi for noget unikt og dansk. DBU og SELECT er begge ikoniske brands, og vi værdsætter denne særlige og langvarige relation. Vi har kendt hinanden i meget lang tid og udviklet os sammen, og der er ingen tvivl om, at to så historisk etablerede organisationer har en masse at give hinanden. Vi ser med stor glæde frem til at udvikle samarbejdet med SELECT i de kommende år,” siger adm. direktør for DBU A/S, Katja Moesgaard.

SELECT vil være med på DBU’s rejse mod genetableringen i toppen af international fodbold.

”Vi er enormt stolte over, at det danske landshold i 65 år har spillet med SELECT, og vores ekspertise ligger netop i udviklingen af kvalitetsbolde. Hos SELECT har vi en dyb indsigt i sporten, der gør os i stand til altid at skabe de bedste professionelle løsninger. Vi er derfor begejstrede på både spillernes og egne vegne over denne aftale,” siger tidligere landsholdskæmpe og nuværende salgsdirektør i SELECT SPORT A/S, Søren Busk.

Landsholdet har i ugens løb trænet med SELECT’s nye bold ’BRILLANT SUPER TB’, som får kamppremiere fredag aften i Telia Parken, når Danmark står over for Kasakhstan. 

Fakta om den nye BRILLANT SUPER TB SELECT-bold
BRILLANT SUPER TB har mange af de karakteristika, der kendetegner en SELECT-bold. Materialerne er nøje udvalgt, fordi de rummer præcis de kvaliteter, der giver bolden de rigtige spilleegenskaber og en lang holdbarhed. Den optimale rundhed er sikret via konstruktionen med de velkendte 32 felter fordelt på 12 femkanter og 20 sekskanter. Som noget helt nyt for SELECT er de 32 felter limet sammen. ’TB’ i produktnavnet står for ’Thermo Bonded’ dvs. limet under varmepåvirkning. Derfor er der ingen syninger i bolden. Det betyder også, at bolden absorberer mindre vand og dermed holder den oprindelige vægt bedre, når du spiller på en våd bane. Boldens yderste materiale består af syntetisk læder, hvis overflade har en let struktur, der minimerer luftmodstanden og sikrer en stabilt svæv. Ydrematerialet og det underliggende eksklusive skummateriale giver bolden en blødt, lettere og mere komfortabelt touch. 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

1

 • Det er en god nyhed at DBU har forlænget kontrakten med SELECT. De ligesom klæder hinanden de 2.
  Og at bolden er en superbold kunne man se i landskampen mod Kazakhstan, da Peter Ankersen's målgivende skud trak en lige linie fra hans fod til den ramte nettet. Flot!
  Så må man håbe at det rygtes ude i verden at det er en fantastisk bold.
  /Kristian Wichmann
  13. november 2016, 22:30    
  Kristian Wichmann