MENU

Se landskampe fredag direkte på dbu.dk

Fredag spiller det danske U21-landshold en afgørende EM-kvalifikationskamp mod Wales, mens også det danske U19-landshold tester formen af mod Norge. Se begge kampe direkte på www.dbu.dk henholdsvis klokken 16 og 18 dansk tid.Andrew Hjulsager og resten af det danske U21-landshold spiller i morgen en afgørende EM-kvalifikationskamp i Wales. En kamp du nu kan følge direkte på dbu.dk. Foto: www.fodboldbilleder.dk.


Med tre point i Wales er det danske U21-landshold meget tæt på den eftertragtede EM-billet. Det kræver dog, at danskerne, der ikke har tabt en kvalifikationskamp endnu, får gang i scoringerne. Senest de to nationer mødtes i Aalborg endte det nemlig med cifrene 0-0 på måltavlen.

Om det lykkedes de største danske fodboldtalenter at tage endnu et kæmpe skridt mod næste sommers EM, kan du følge direkte på dbu.dk, hvor kampen streames fra fredag kl. 18.00 dansk tid

Link til selve kampen vil være tilgængeligt inden kampen på www.facebook.com/u21landsholdet

U19 i nordisk opgør

Lidt tættere på – i Nyborg – spiller det danske U19-landshold to timer tidligere en testkamp mod vores nordiske naboer Norge ved Nordic Tournament, som afholdes i Nyborg. Der er gratis adgang til kampen, men er man ikke i nærheden af det fynske, kan man også følge opgøret direkte på dbu.dk.

Som i tilfældet med U21-landsholdet vil der blive lagt et direkte link op til kampen – dog på U19-landsholdets facebookside fredag – www.facebook.dk/landsholdsfodbold.herreungdom.

Streamingen af de to landskampe ligger i naturlig forlængelse af, at DBU også er påbegyndt streaming af udvalgte kampe i DBU Pokalen.

DIREKTE LINK TIL BEGGE KAMPE

Log ind