EM-sommer skal fejres i fællesskab

U21-landsholdet og kvindelandsholdet skal i kamp for EM-billetter til Danmark denne sommer. Det skal markeres med en fælles kampagne for at sætte fokus på samhørigheden på tværs af de danske landshold og skal hylde folkeligheden blandt de danske fans.

Promoveringsvideoen til kampagnen #EMsommer17. Produceret af DBU. 

Klaphatten kommer på overarbejde til sommer, når de danske landshold er repræsenteret ved to EM-slutrunder. U21-landsholdet sparker folkefesten i gang i Polen den 16. juni og blot en måned senere er det kvindelandsholdet, der møder Belgien i den første kamp ved EM i Holland.

Det sjældne sammenfaldne slutrundeår skal markeres, så hele Danmark kan mærke, at de rød-hvide farver kæmper for succes i Europa. #EMsommer17-kampagnen skydes i gang i dag med en promoveringsvideo med to af hovedpersonerne for EM-holdene, kvindelandsholdets Katrine Veje og U21-landsholdsangriberen Marcus Ingvartsen. I videoen er det til at begynde med usikkert, hvilken spiller der er tale om på billederne, og det skal understrege symbolikken i, at Danmark står sammen om landsholdenes kamp om guldet på tværs af hold og køn, siger Jakob Høyer, der er kommunikationschef i DBU.

”Danmark står foran en fantastisk sommer med masser af EM-fodbold. Vi vil med videoen og kampagnen gerne understrege, at vi står sammen om at kæmpe for triumfer i dansk fodbold på tværs af vores landshold. Vi vil rigtig gerne være med til at starte en folkefest, der hylder og hepper på dansk fodbold – hvad enten det er kvindelandsholdet eller U21-landsholdet,” siger Jakob Høyer.

Kampagnen vil desuden blive underbygget af flere fælles tiltag på tværs af de to hold frem mod EM-slutrunderne til sommer. Du kan følge med i de to holds forberedelse til EM på Facebooksiden for U21 og kvindelandsholdet. 

Direkte link til videoen: https://www.dbutv.dk/video/16514206/emsommer17

Embedkode til videoen: <iframe src="//www.dbutv.dk/v.ihtml/player.html?token=4e56ddc83357e54cfe99cc8e90dceade&source=embed&photo%5fid=16514206" width="666" height="375" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"></iframe>


Af: DBU Kommunikation - 03. april 2017, 13:22

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

2

  • Aftalen er tæt på at være på plads, og så snart den ligger klar, melder vi ud i samarbejde med TV. Mvh Mia, DBU
    11. april 2017, 10:37    
    Mia Kjærgaard Pedersen


  • Ved i hvem der sender fra EM i Holland?
    10. april 2017, 19:18    
    grundlovs dag