Føllenslev-Særslev IF får live-streamet pokalkamp

Første hold til at få sin kamp i DBU Pokalen live-streamet er den nordvestsjællandske klub Føllenslev-Særslev IF, og klubben kan ikke vente med at blive en del af det næste pokaleventyr.


Føllenslev-Særslev blev det første udvalgte hold, men dit hold har stadig muligheden for at jeres pokalkamp live-streamet og kommenteret.

Klubberne, lokalunionerne og DBU er gået sammen om at indfange DBU Pokalens magi ved i hver runde at udvælge et serie-hold, der får sin pokalkamp live-streamet på pokaltv.dbu.dk med flere kameraer, kommentatorer og en reporter til at fange reaktionerne på sidelinjen. 

DBU modtog rigtig mange flotte ansøgninger fra klubber rundt om i landet, og valget er faldet på Serie 5-klubben Føllenslev-Særslev IF fra Nordvestsjælland. Holdet møder Hvidebæk IF i DBU Pokalens første runde i morgen (tirsdag den 11. april), og der vil unionen være tilstede med det store produktions-setup. 

Henrik Sørensen er seniorformand i Føllenslev-Særslev og ansøgte på klubbens vegne. Han fortæller, at forventningens glæde allerede har nået et rigtig højt niveau.

“Det er enormt spændende for klubben. Alle er helt oppe og ringe, og vi har allerede arrangeret, at flere af klubbens yngre spillere skal være boldhentere plus flere andre tiltag for at gøre det ekstra sjovt,” siger han.

Også cheftræner Michael Zarp ser frem til at få kampen ud til mange flere ude i sofaerne og den motivation, som det giver spillerne. 

“Spillerne vil helt sikkert sætte sig ekstra op til kampen, og vi går benhårdt efter at vinde, selvom Hvidebæk må påtage sig favoritværdigheden som Serie 4-hold,” siger træneren. 

Føllenslev-Særslev IF bliver altså det første hold til at få transmitteret en kamp i DBU Pokalen direkte i morgen aften klokken 18.15 på Firhøj Stadion. Vi følger desuden kampens vinder videre i turneringen - helt indtil vi ender i Telia Parken på finaledagen i 2018.

Dit hold kan dog stadig nå at få vist jeres pokalkamp live ved at sende en indstilling til de kommende runder. Det gør I lige her. Derudover får din klub mulighed for selv at uploade underholdende højdepunkter og mål fra jeres pokalkampe til pokaltv.dbu.dk, hvor de bedste mål og jubelscener eller andet bliver kåret og vist frem i vores nye magasinprogram om DBU Pokalen. Vinder jeres hold rundens mål – vinder hele holdet en tur til pokalfinalen.

Drømmen om den store pokalsensation er sat i gang!

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første