EM-finale-revanche venter i Horsens

Holland stjal for to dage siden guldmedaljerne fra Danmark i finalen ved EM. 15. september er det så tid til revanche, hvor danskerne med hjemmebanefordel inviterer de orange til testkamp i Horsens.

Casa Arena inviterer til fodboldfest og EM-finale-revanche, når Holland kommer på besøg i det midtjyske til september.

Hele Danmark fulgte med, da kvindelandsholdet i EM-finalen desværre tabte 4-2 til et stærk hollandsk mandskab. De danske kvinder leverede en fantastisk indsats, og overraskede hele Europa med først at slå de evige Europamestre fra Tyskland og senere at spille sig hele vejen til finalen med en sejr over Østrig.

I finalen i Enchede blev hjemmebaneholdet en for stor mundfuld for de danske kvinder, der trods en tidlig føring måtte se sig slået 4-2 i en medrivende finale foran næsten 30.000 tilskuere.

Men nu er det altså tid til en revanche.

For landsholdsspiller Sanne Troelsgaard er revanchen for EM-finalen tiltrængt, så der bliver ikke givet ved dørene i opgøret på jysk grund:

”Vi kommer til kampen med en kæmpe gejst, for vi skal vise, at de ikke kan vinde over os på dansk grund. Holland spillede en fantastisk kamp mod os til EM-gruppespillet, men hvis vi spiller op til vores bedste som vi har vist i den her turnering – så kan vi slå dem! Vi skal give dem kamp til stregen og give fansene i Horsens en helt særlig fodboldoplevelse, ” fortæller Sanne Troelsgaard, der spillede hele finale-kampen mod Holland.

I Horsens glæder man sig til at lægge græs til testkampen for kvindelandsholdet. Sidste gang Casa Arena dannede hjemmebane for kvindelandsholdet, var før sidste EM i 2013, hvor holdet i en testkamp udkæmpede Rusland med en kæmpesejr. Derfor vækker det gode minder for Horsens borgmester Peter Sørensen, der glæder sig til at kunne tilbyde en fodboldkamp med EM-islæt og masser af stjernestøv.

”Der har gennem den seneste tid været stor og fortjent interesse for og fokus på det danske kvindelandshold og kvindefodbold i det hele taget, og i Horsens har vi gennem årene haft en virkelig stærk tradition for at udvikle talentfulde spillere. Derfor er det helt fantastisk, at vi nu – som de første - får mulighed for at præsentere de danske finalister ved EM. Det er selvfølgelig mit håb, at CASA Arena bliver fyldt, for vores fodboldstjerner fortjener virkelig en kæmpehyldest fra det danske fodboldpublikum, siger Horsens borgmester, Peter Sørensen.

Kampen spilles fredag den 15. september kl. 18.00 Du kan købe din billet på billetsalg.dbu.dk fra kl. 12.00 tirsdag den 8. august. Billetpriserne starter på 30 kr. for børn. 

Af: Mia Kjærgaard - 08. august 2017, 09:24

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

1

 • Det er kun på sin plads med en revanche kamp mod Holland. De danske kvinder var langt hen ad vejen på højde med de hollandske, men et par personlige fejl afgjorde desværre udfaldet af kampen. Lad os få en dansk sejr i Horsens.

  Mvh.
  Morten Ruus
  Ejer af fodboldbloggen https://www.fodbold360.dk
  09. august 2017, 16:27    
  fodbold360.dk