Se U21-landskampe direkte på DBU TV

DBU sender alle de danske U21 EM-kvalifikationskampe LIVE på DBU TV. Se med allerede fra på torsdag, når de danske U21-talenter sparker EM-kvalifikationen i gang ude mod Færøerne klokken 17 dansk tid.

Se de danske U21-talenters vej mod endnu en EM-slutrunde i 2019 på DBU TV. Foto: Tomasz Radzik


DBU ønsker at udkomme med landskampe til danskerne.

Derfor har man nu fra DBU's side valgt at streame U21-landsholdets (M) EM-kvalifikationskampe på DBU TV. Både fordi at ingen TV-stationer ønskede at transmittere U21-talenternes vej mod endnu en EM-slutrunde, men også fordi det er en rigtig god mulighed for at kunne videreudvikle DBU’s TV og videosatsning, som blev igangsat i 2016, siger DBU’s kommercielle direktør, Katja Moesgaard.

”Vi har allerede i samarbejde med rettighedshavere streamet adskillige kampe i DBU Pokalen og flere af kvindelandsholdets venskabskampe, men U21-landsholdets EM-kvalifikationskampe markerer første gang, vi selv tager ejerskab af produktionen og transmissionen på denne måde, til fordel for de danske fans," uddyber Katja Moesgaard.

U21-landsholdet er netop blevet samlet og rejst til Færøerne, hvor holdet allerede på torsdag tager hul på en ny EM-kvalifikation og begynder rejsen mod EM i 2019 i Italien. Tirsdag spiller de talentfulde danskere så på hjemmebanen i Aalborg mod Litauen.

Begge kampe streames som ”pay-per-view” på DBU TV, der som minimum vil have alle danske EM-kvalifikationskampe på hjemmekampe på programmet. ”Pay-per-view”-strukturen er nødvendig for at dække de omkostninger, der er forbundet med produktion, da alternativet havde været, at kampene slet ikke blev vist.

”Vi gør naturligvis dette både for at sikre, at alle kampe vises, men også for at fortsætte med skabe en attraktiv platform. Det er utrolig spændende, at vi også selv som organisation har mulighed for at skabe en yderligere opmærksomhed om et produkt, som jo har ligget i toppen af Europa igennem længere tid, og som samtidig har en stolt tradition for at være med til slutrunder,” slutter Katja Moesgaard.

Færøerne-Danmark kan nu købes ved at klikke på linket her (6.99 Euro)

Du kan også allerede nu købe den næste kamp Danmark-Litauen sammen med Færøerne-Danmark og opnå en besparelse, ELLER du kan købe hjemmebanekampen separat fra på fredag klokken 10.00.

Af: Pia Schou Nielsen - 29. august 2017, 15:28

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

2

  • Hej Ankerberg. Ingen TV-stationer ønskede at producere eller transmittere kampene, og derfor vi viser vi kampene mod betaling. Alternativet var, at U21-kampene slet ikke blev vist. Vi har vurderet prisen på baggrund af udgifterne med at producere og transmittere kampen med et professionelt setup (to kommentatorer + flere kameraer). Mvh. Alexander, DBU.
    30. august 2017, 13:38    
    AlexanderP


  • Det her er et kæmpe selvmål, I bør virkelig overveje om dette er at være en del af noget større, over 50 kroner for en streaming tjeneste per kamp - I overvurderer folks interesse for den pris - hvis I ønsker dette setup med betalt streaming så sæt prisen på et fornuftigt level hvis I kan styre dette, hvis det er andre udbydere der ejer dette, så har I gjort en elendig aftale
    30. august 2017, 08:14    
    Ankerberg