Vær med til at fejre EM-sølvvinderne

Fans inviteres til at fejre de danske EM-kvinder i både Viborg og København mandag.

Spiller jublerne efter Nadia Nadims føringsmål, der desværre ikke var nok til sidst. Foto: Mirko Kappes
De danske EM-kvinder ønsker at møde deres fans, når de i morgen lander i Danmark til dobbelt fejring.

Derfor får de danske fans mulighed for at møde EM-sølvvinderne Stina Lykke, Pernille Harder, Katrine Veje, Nadia Nadim og de andre stjerner både i Viborg og i København i løbet af dagen.
 
Kvindelandsholdets fans inviteres til at møde stjernerne:
 
Klokken 13:00 – 14:30 ved Viborg Rådhus, hvor der er officiel modtagelse og taler fra blandt andet borgmester Torsten Nielsen. Kvindelandsholdet har hjemmebane i Viborg og har spillet alle EM-kvalifikationskampe på Viborg Stadion, der også er hjemmebane for den kommende VM-kvalifikation.
 
Klokken 17:00 – 18:30 foran Københavns Rådhus, hvor der er officiel modtagelse og taler fra blandt andet overborgmester Frank Jensen. Spillerne vil blive modtaget på rådhuset og også komme ud til fans på Rådhuspladsen.
 
Vi håber, at så mange fans som muligt at lyst til at fejre de danske EM-helte.
 

OPDATERET PRESSE-INFO:
Der er mulighed for at tale med EM-stjernerne tre gange i løbet af mandagen:
 
10:00 - 10:20 Mixed Zone i Münster/Osnabrück Lufthavn, hvor alle spillerne er til stede.
 
13:00 – 14:30 Modtagelse på Viborg Rådhus med taler fra Viborgs borgmester, Torsten Nielsen og møde med fans og presse. Koordinator: Mia Kjærgaard tlf 26172816
 
Herefter kører holdet retur til Karup Lufthavn og flyver til Københavns Lufthavn, hvor de ventes at lande klokken 16. Også her hentes de i bus helt ude ved flyet og køres direkte til Københavns Rådhus, hvor de modtages af overborgmester Frank Jensen.
 
17:00 Modtagelse på Københavns Rådhus med rådhuspandekager og møde med fans. Her er der også mulighed for at mødes med pressen. Koordinator: Julie Dalsgaard tlf 60253424
 
18:30 Holdet går til middag og fejring i Tivoli.
 
Ønsker om interviews til de følgende dage bør koordineres med Mia Kjærgaard og Jakob Høyer.
 
Det er løbende muligt at følge holdet på kvindelandsholdets profiler på Facebook og Instagram – samt på DBU’s twitterprofil. Derudover er det også muligt at følge spillernes egne profiler på Instagram, Facebook mfl.

Af: DBU Kommunikation - 06. august 2017, 19:20

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første