DBU-direktør undrer sig over stævning

Spillerforeningen stiller nye krav om ekstra penge – denne gang for 10-12 år gamle sponsoraftaler. DBU-direktør undrer sig over Spillerforeningens konstante krav om flere penge.
Spillerforeningen har varslet, at foreningen vil stævne DBU for knapt tre millioner kroner som ekstra betaling for sponsoraftaler, som DBU har indgået i perioden mellem 2004 og 2011. Varslingen om stævning kommer efter, Spillerforeningen for få måneder siden efter en voldgiftssag fik tilkendt knapt tre millioner kroner for sponsoraftaler i de nuværende aftaler. Nu mener Spillerforeningen, at DBU skal betale 2.975.000 kroner plus renter for en række forskellige forhold i sponsoraftaler fra perioden mellem 2004 og 2011, hvor sponsorerne hed Arla og Dong. Spillerforeningen mener, at DBU bør betale mere, end der allerede blev betalt dengang.  

DBU’s direktør Claus Bretton-Meyer undrer sig over stævningen og over, at Spillerforeningen nu går tilbage i tiden for at kræve flere penge af DBU. 

"Spillerforeningen kræver ekstra penge for sponsoraftaler med Dong og Arla, som blev indgået - og ophørte – længe før min tid. Vi mener ikke, at der kan blive tale om en ekstrabetaling af en sådan karakter, Det er en meget mærkelig situation," siger han. 
 
Stævningen vedrører forhold for perioden mellem 2004 og 2011, hvor DBU havde en anden direktør og bestyrelsesformand end i dag. DBU’s nuværende direktør ønsker at få sagen undersøgt til bunds og få den vurderet af ekstern advokat, revisor og andre relevante personer. Han har svært ved at forestille sig, at DBU skal betale et så stort ekstra beløb. 
 
“Efter voldgiftsagen betalte vi et betragteligt beløb til Spillerforeningen og havde en opfattelse af, at vi nu havde trukket en streg i sandet, så vi kan fokusere på det sportslige og de vigtige landskampe i foråret. Nu kommer der igen nye krav og anklager fra Spillerforeningen, så vi bliver forstyrret i de sportslige forberedelser. Det er ikke optimalt for vores arbejde forud for så vigtige landskampe," siger Claus Bretton–Meyer. 
 
DBU’s direktør orienterede i fredags bestyrelsen om den varslede stævning. Bestyrelsen har taget orienteringen til efterretning.

Af: DBU Kommunikation - 08. februar 2017, 10:00

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

1

  • Der har altid været - og vil altid være ballade der hvor
    Mads Øland er. Han er kun ude på at skabe opmærksomhed omkring sin egen person - til stor skade for dansk fodbold. Han gavner slet, slet ikke dansk fodbold.
    Sørgeligt at der igen skal skabes konflikter op til vigtige landskampe. Når han ikke kan finde noget at lave konflikt over i den nuværende aftale, så går han bare 10-15 år tilbage og graver et eller andet frem igen.
    09. februar 2017, 14:53    
    Lars Horne