DBU: Nu skal der igen fokus på fodbold

Fokus skal nu ifølge DBU tilbage på fodbolden, efter at Spillerforeningen tirsdag droppede sit millionkrav og accepterede DBU's opgørelse af udeståender på i alt 274.000 kroner.
"Det er glædeligt, at der nu igen kan komme fokus på det væsentligste, nemlig spillet på banen og på at vinde de kommende kvalifikationskampe til VM."

Sådan lyder det fra DBU’s administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer, efter at Spillerforeningen via LO her til eftermiddag meddelte, at de frafalder deres millionkrav om efterbetaling på sponsor-aftaler indgået i perioden 2004 til 2011.
 
I sidste uge kom det frem, at Spillerforeningen varslede en stævning over for DBU på knap tre millioner kroner. Sagen er nu endt med, at Spillerforeningen frafalder det millionstore krav, og i stedet accepterer den opgørelse af udeståender, der lå mellem Spillerforeningen og DBU - et beløb, der er endt på 274.000 kroner.
 
I DBU's gennemgang af tal af materialet, viste det sig, at DBU skyldte Spillerforeningen 677.000 kroner, men samtidig i en anden afregning i perioden 2012-2014 havde betalt 393.000 kroner for meget. Derfor har DBU tilbudt Spillerforeningen det udestående beløb på 274 000 kroner, hvilket Spillerforeningen nu har accepteret .

I DBU er direktør Claus Bretton-Meyer tilfreds med løsningen: 

"Det er positivt, at Spillerforeingen har ageret hurtigt på denne sag, så vi kan få den ud af verden og fokusere på det sportslige. Samtidig er vi tilfredse med kun at skulle betale en tiendedel af det oprindelige krav på tre millioner kroner,"  siger Claus Bretton-Meyer.

På samme måde glæder det den administrerende direktør, at Spillerforeningen har besluttet at lade et beløb være øremærket en kampagne mod homofobi.

"Det er lige netop det samfundsansvar, som fodbolden kan løfte. Det er et stærkt signal, at spillerne så entydigt selv lægger økonomi bag en homofobi-kampagne. Det ser vi frem til at arbejde sammen om," slutter Claus Bretton-Meyer. 
Af: DBU Kommunikation - 14. februar 2017, 15:39

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første