Vær med til sommerens store fodboldfest

EM-NEDTÆLLING: Til sommer er der lagt op til en stor dansk fodboldfest, når kvindelandsholdet og U21-landsholdet skal repræsentere Danmark ved EM i Holland og Polen. Køb billetter allerede nu og oplev de danske EM-kampe på nærmeste hold.Køb billet til EM-slutrunderne og luft de danske farver til sommer. Foto: fodboldbilleder.dk
U21-landsholdet spillede sig suverænt til EM i Polen ved at hente 28 ud af 30 mulige point i kvalifikationen, mens kvindelandsholdet kunne bryde ud i jubel efter en 2-0-sejr over ærkerivalen Sverige, der sikrede Pernille Harder og Co. en billet til det sjove selskab i Holland.

Dermed er der til sommer lagt op til en fælles dansk fodboldfest, som du kan blive en del af.

I dag er der præcist 150 dage til, at de danske fodboldkvinder starter jagten på en ny EM-succes i Holland, men billetsalget til begge af sommerens EM-slutrunder er allerede i fuld gang.

Så vær med til at støtte de danske piger og drenge på første parket og køb din billet allerede nu.

Kort inde i billetsalget tyder det på en god opbakning, ligesom det har været tilfældet ved de seneste slutrunder i hhv. Sverige i 2013 (Kvinde) og Tjekkiet i 2015 (U21).

For kvindernes vedkommende har 787 fans siden november sikret sig en billet til de danske tilskuerafsnit i Holland, mens det for U21-talenternes vedkommende ligger på 478 solgte billetter siden salget startede for en måned siden.

Du kan købe billetter til U21 EM ved at klikke her, mens du kan skaffe billetter og støtte kvindelandsholdet i Holland via UEFA’s officielle hjemmeside.

U21-landsholdet spiller sin første gruppekamp mod Italien den 18. juni, mens kvinderne åbner deres EM-turnering mod Belgien den 16. juli.

Kvindelandsholdet møder i jagten på EM-guld Belgien, Holland og Norge, mens U21 skal op imod Italien, Tyskland og Tjekkiet.
Af: Alexander Paaske - 16. februar 2017, 11:56

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første