Fodboldapp'en er nu 100% gratis

DBU's populære Fodboldapp er nu blevet endnu mere tilgængelig for fodboldfolket. Muligheden for at tilkøbe abonnement er nemlig fjernet, så alle app'ens funktioner kan bruges gratis.

DBU's Fodboldapp er downloadet flere end 660.000 gange, og den bruges landet over af trænere, klubledere, spillere, forældre, dommere og andre, der følger deres lokale fodboldhold.

De væsentligste funktioner som holdkort, resultatindberetning, stilling og kampprogram har hele tiden været gratis, mens man med et abonnement har kunnet tilkøbe ekstra funktioner.

Abonnementet er nu helt væk, så alle kan nyde godt af app'ens fulde funktionalitet helt gratis. Det er blevet muliggjort dels af brugernes hidtidige abonnementbetalinger og af samarbejdet med OK Benzin. 

Det er blevet gratis

De nye gratisværktøjer er:
  • Mine Hold: Giver dig hurtig adgang til netop de hold, som du gerne vil følge i din egen og i andre klubber
  • Kamp nær mig: Mulighed for at se, hvilke kampe der spilles i det område, hvor du befinder dig - f.eks. inden for en 10 km radius
Forhåbentligt oplever du allerede, at du har adgang til de nye gratisfunktioner på din Fodboldapp. Ellers kan du prøve at logge ud og ind på app'en igen. Hvis det ikke virker, kan du kontakte DBU IT på support@dbu.dk.

God fornøjelse med Fodboldapp'en!

Læs mere om DBU's Fodboldapp.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første