Futsal-landsholdet: Fodbold kan lære meget af futsal

Flere af spillerne på det danske futsal-landshold spiller også fodbold på et højt niveau ved siden af, og ifølge Zakaria El-Ouaz og Azad Corlu kan fodboldspillere lære rigtigt meget af futsal. Hør dem i videoen herunder fortælle om, hvilke kvaliteter man kan tillære sig gennem futsal og læs samtidig landstræner Nikolaj Saabyes vurdering.

Futsal-landstræneren, Nikolaj Saabye, er meget enig med sine spillere i, at futsal kan have en rigtig god afsmitning på de kvaliteter, fodboldspillere tager med ind på grønsværen.

“Som fodboldspiller kan du bruge futsal rigtig meget i forhold til spil i små rum. Du er under konstant pres og tvunget til at tage beslutninger hele tiden. Der er ikke råd til, at du falder ud af kampen, for så mister holdet rigtig meget,” siger landstræneren og fortsætter:

“Derudover har du alle muligheder for at blive bedre teknisk, i presspillet, til løb uden bold og til at lave forfinter, siger Saabye.”

Nikolaj Saabye og futsal-landsholdet drager senere på ugen til Main Round i Kazakhstan, der er den afsluttende kvalifikationsrunde til EM. Her møder Danmark rigtig hårdt modstand i værsnationen Kazakhstan samt Tjekkiet og Makedonien. 

I morgen kan du blive klogere på, hvad landstræneren og holdet har af forventninger til turneringen, som futsal-landsholdet går ind til som underdog. Af: Alexander Paaske - 03. april 2017, 09:50

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første