UEFA og FIFA blåstempler aftaler

Aftalerne mellem DBU, Divisionsforeningen og Lokalunionerne kræver en række ændringer i DBU’s love. Ændringerne er blevet godkendt af UEFA og FIFA.

Det er helt i overensstemmelse med reglerne hos UEFA og FIFA, når DBU på lørdag fremsætter forslag om ændringer i en række love som del af de nye aftaler, som er indgået mellem DBU, Divisionsforeningen og Foreningen af Lokalunionerne. 

Sådan lyder det fra de juridisk ansvarlige i FIFA og UEFA i svar til DBU, der efter de seneste dages debat har sendt lovforslagene til vurdering. Under normale omstændigheder ville forslagene først været sendt til vurdering i UEFA og FIFA efter endelig godkendelse i DBU’s repræsentantskab, men grundet den megen debat, er det nu allerede på plads, fortæller vicedirektør Kenneth Reeh fra DBU:

”Det er positivt, at alt nu er på plads og at repræsentantskabet har fået sagen belyst før debat og afstemning på lørdag. Vi har hele tiden planlagt at få ændringerne vurderet i FIFA og UEFA, så vi selvfølgelig følger reglerne til punkt og prikke,” siger Kenneth Reeh. 

De forskellige forslag til ændringer i DBU’s love skal behandles på repræsentantskabsmøde i Korsør på lørdag.

Læs mere her: www.dbu.dk/nyheder/2016/november/ny_national_sportslig_vision

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første