Bendtner starter mod Rumænien

Når Danmark om en time løber på banen i Telia Parken til den afgørende VM-kvalifikationskamp mod Rumænien, er det med hele tre udskiftninger i startopstillingen sammenlignet med seneste kamp mod Montenegro.

Landstræner Åge Hareide har valgt at ryste posen lidt i både forsvar og angreb, når Danmark om en time løber på banen i et udsolgt Telia Parken i jagten på en VM-billet til næste års slutrunde i Rusland.

Jens Stryger Larsen blev skadet i kampen mod Montenegro – i stedet er Riza Durmisi med på venstre back-pladsen. Ved siden af ham er også et nyt navn i start 11’eren. Andreas Christensen er således tilbage i det danske midterforsvar. Helt i front er der også en udskiftning, hvor Nicklas Bendtner starter.

Og det er en skæbnekamp, som de mange tilskuere bliver vidne til i Telia Parken, hvor en uafgjort eller en sejr med sikkerhed sender Danmark til play off-kampene i november.

Danmark stiller i rød-hvid-rød, mens Rumænien er i gul-gul-gul.

Aftenens dommere er fra nabolandet Tyskland. Dommeren hedder Deniz Aytekin, og han har Guido Kleve og Markus Haecker på sidelinjerne, mens fjerdedommeren er Marco Fritz.

Kampen begynder klokken 18, og kan som altid ses på Kanal 5.

Af: DBU Kommunikation - 08. oktober 2017, 16:57

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første