Danske fans kompenseres for forsinkelser

Flere tusinde danske fans kom forsinket ind i Telia Parken til Danmark-Polen. De bliver kompenseret med rabat til den næste hjemmekamp mod Rumænien.

Danmarks herrelandshold gav os en kæmpe oplevelse fredag aften i Telia Parken, da Polen blev besejret suverænt med 4-0.

Desværre kom mange danske fans først ind på stadion efter kickoff, fordi polske fans havde snydt sig ind på danske fanafsnit. Andre danske fans oplevede tumult ved ankomsten til stadion og inde på selve stadion grundet udfordringer med aggressive polske fans. Det er alt sammen dybt beklageligt, understreger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU: 

”At gå til fodboldlandskamp skal være en fest for alle – særligt når holdet spiller så godt, som det var tilfældet i kampen mod Polen. Vi beklager meget over for de mange danske fans, der missede starten af kampen på grund af de mange polske fans, der forsøgte at snyde sig ind. Det er en helt uacceptabel situation,” siger Jakob Høyer.

DBU har besluttet at give en kompensation til de mange tusinde danske fans, der oplevede forsinkelser og først kom ind på stadion efter kampstart. De vil modtage et brev direkte fra DBU’s direktør, Claus Bretton-Meyer, med tilbud om rabat til næste VM-kvalifikationskamp i Parken mod Rumænien den 8. oktober. Hvis de omtalte fans allerede har købt billet til kampen, tilbydes de en anden form for kompensation.

”Danske fans skal selvfølgelig opleve hele kampen, når de går til landskamp i Telia Parken. Derfor håber vi, at så mange som muligt har lyst til at komme til den næste spændende kamp mod Rumænien, så de kan få en hel kamp og den hele fodboldfest,” siger Jakob Høyer.

De mange forsinkelser og sammenstød med polske fans vil medføre skærpede regler og tiltag i fremtiden - blandt andet hvad angår billetsalg til udeholdets fans. Siden kampen i fredags har DBU modtaget mange henvendelser og oplevelser fra kampen, der alle indgår i den samlede evaluering, hvor både DBU, Telia Parken og Politiet deltager. Herefter vil det blive besluttet, hvordan det sikres, at forsinkelser og uroligheder som i fredags ikke kan gentage sig.

”Mængden af forsinkelser og uroligheder til landskampen mod Polen er fuldstændigt uacceptabel, og vi vil gøre hvad som helst for at undgå gentagelser,” siger Jakob Høyer. Af: DBU Kommunikation - 05. september 2017, 15:14

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første