Johanna Rasmussen: Skal hjælpe U19 med min erfaring

U19-KVINDELANDSHOLDET: Johanna Rasmussen er ny assisterende landstræner på U19-landsholdet, hvor hendes første opgave bliver at hjælpe holdet med sin store erfaring til de tre forestående EM-kvalifikationskampe i Litauen.

Video: Alexander Paaske
U19-kvindelandsholdet starter på fredag EM-kvalifikationen i Litauen med et nyt, men samtidig rutineret islæt i truppen. Johanna Rasmussen er ny assisterende U19-landstræner, og med sine 152 A-landskampe i bagagen har hun en erfaring, som forhåbentlig kan hjælpe landsholdet i de vigtige kampe i Litauen:

“Jeg har selv været i den alder, hvor pigerne er nu, ved overgangen til rigtig seniorfodbold. Jeg været i mange EM-kval-situationer, og det er lidt specielt, så jeg håber, at jeg kan give den erfaring videre til dem,” siger Johanna Rasmussen om sin trænerrolle. 

Danmark skal fra den 8. til 14. august møde Litauen, Slovakiet og Rumænien om to billetter videre i EM-kvalifikationen, og målsætning er klart, at Danmark skal videre. Ifølge Johanna Rasmussen er det også tre kampe mod defensive hold, der skal åbnes, og derfor bliver danskernes offensive kvaliteter afgørende.

“De hold, vi kommer til at møde, står nok lidt lavt på banen, så det er os, der skal frem og skabe kampen. Jeg forventer at se fin offensiv fodbold fra vores side. Vi har kvaliteterne til det,” siger den assisterende U19-landstræner.        

Johanna Rasmussen har A-trænerlicens og genoptræner i øjeblikket efter en knæskade for at komme tilbage på fodboldbanen i sin svenske klub og på landsholdet. I videoen øverst i artiklen sætter hun flere ord på sine forventninger til og glæde over trænerrollen samt de kommende EM-kvalifikationskampe. Danny Jung står i spidsen for U19-landsholdet, som du kan følge tæt lige her.

U17-pigelandsholdet har også fået ny assisterende landstræner i Kristine Pedersen. Kristine er tidligere A-landsholdsspiller og har B-trænerlicens. Af: Alexander Paaske - 06. september 2017, 10:30

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første