Frederiksen vil se kvalitet og tempo mod Litauen

Det danske U21-landshold møder i aften kl. 18 Litauen i holdets anden EM-kvalifikationskamp. Hør her U21-landstrænerens bud på, hvordan vi sikrer endnu en dansk sejr. det vigtige opgør kan du følge direkte på DBU TV, hvor Zak Egholm er kommentator.

Det danske U21-landshold møder i aften Litauen i holdets anden EM-kvalifikationskamp på hjemmebanen i Aalborg. Herover ser U21-landstræner Niels Frederiksen frem mod kampen, der som i sidste uge kan følges direkte på DBU TV. (Video: Pia Schou Nielsen)


Følg kampen på DBU TV

Og med til at sikre sin skarpe analyse af det vigtige opgør mod litauerne og den danske præstation, er fodboldkommentator Zak Egholm, der også kommenterede de danske EM-kampe for Kanal 5 under EM i Polen i sommers. Han vil således være fast kommentator på de danske hjemmebanekampe i U21 EM-kvalifikationen - i dag med Mogens krogh som medkommentator i Aalborg. 

"Jeg har rigtig store forventninger til de danske U21-spillere. Holdet skal komponeres og sammenspilles påny ovenpå den noget flade fornemmelse, vi forlod EM i Polen med. Jeg synes materialet ser spændende ud - og udlægget på Færøerne var sikkert og solidt. Der er flere profiler fra ALKA Superligaen og også interessante nye navne fra udlandet. herunder blandt andet Philip Billing, som glæder jeg meget meget til at se. Så jeg ser frem mod kvalifikationen med optimisme og elsker at have med de danske landshold at gøre"

Du kan følge kampen via linket her Af: DBU Kommunikation - 05. september 2017, 13:56

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første